A’ Αργεντινής: Καίγεται η Κολόν, με έξτρα κόπωση η Ιντεπεντιέντε

Μονόπλευρο το κίνητρο για την Κολόν Σάντα Φε στην αναμέτρηση με την Πατρονάτο, τη στιγμή που η Ιντεπεντιέντε δίνει ένα πολύ «πονηρό» παιχνίδι με την Ντεφένσα.
A’ Αργεντινής: Καίγεται η Κολόν, με έξτρα κόπωση η Ιντεπεντιέντε

Ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική της πρώτη κατηγορίας της Αργεντινής με δύο αναμετρήσεις.

Ανάλυση

Η Κολόν ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη στην έδρα της Τσακαρίτα και με συνοπτικές διαδικασίες κατάφερε να πάρει το τρίποντο, με 2 – 0, σκορ που διαμορφώθηκε μόλις στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, γεγονός που της επέτρεψε να κάνει μια τυπική διαχείριση του ματς μέχρι το 90’. Με αυτό το αποτέλεσμα παραμένει πολύ κοντά στις θέσεις του Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ είχε σχετικά ευχάριστα νέα για την τύχη του αγώνα κόντρα στη Βελέζ (είχε διακοπεί λόγω ρίψης κροτίδων από τους οπαδούς της), αφού το ματς θα συνεχιστεί από το 34’, απλά θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Άρα αν και εφόσον μπορέσει να κάνει δύο νίκες μπορεί να κοιτάει πολύ ψηλότερα. 

Απέναντί της σήμερα είναι η βαθμολογικά αδιάφορη Πατρονάτο, που προέρχεται από ήττα στην έδρα της από την Εστουντιάντες. Ούτε κινδυνεύει από κάτι, ούτε φιλοδοξεί για κάτι και απλά θέλει να ανεβάσει το μέσο όρο της για την επόμενη σεζόν. Μεγάλη πληγή τα εκτός έδρας ματς, αφού στις τελευταίες 10 εξόδους της, έχει μόλις μία νίκη.

Ο 1 είναι φυσιολογικά χαμηλός. Αν κάποιος είναι ικανοποιημένος από τις αποδόσεις μπορεί να τον τιμήσει, ειδάλλως κουράγιο για ξενύχτι να υπάρχει στο live.

Στην έτερη μεταμεσονύχτια αναμέτρηση, η Ιντεπεντιέτε υποδέχεται την Ντεφένσα, σε ένα ματς που είναι πάρα πολύ πονηρό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, αν και στο 90’ δεν δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι στους φιλοξενούμενους, ώστε να έχουν την ευκαιρία για το 1 – 1. Πήρε τους κρίσιμους βαθμούς για το Λιμπερταδόρες η Ιντεπεντιέντε και μεσοβδόμαδα φιλοξένησε την Κορίνθιανς. Ήττα με 1 – 0, δείχνοντας ότι εκτελεστικά είναι δυσκοίλια και η πρόκριση από τον όμιλο μπερδεύει αρκετά. Από την άλλη, η τίμια Χουστίθια επικράτησε 3 – 2 της Ρασίνγκ και παραμένει πολύ κοντά στις θέσεις του Σουνταμερικάνα. Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν δείχνει ότι της πάει πολύ το εκτός έδρας, αφού στα τελευταία 5 έχει μία ήττα (από την Ταγέρες), τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, το τελευταίο εκτός ήταν κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς που συνοδεύτηκε από μεγάλη νίκη με 2 – 1.

Η Ιντεπεντιέντε έχει έξτρα κόπωση, η Ντεφένσα είναι πολύ καλή εκτός έδρας ειδικά αυτή την περίοδο. Μπορούν να πάρουν έστω την ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι.

Σε ενδιαφέρει