Σπορ Ρεσίφε – Μποταφόγκο: Ψάχνοντας την πρώτη νίκη

Από ήττα και μάλιστα βαριά προέρχεται η Σπορ Ρεσίφε, ενώ η Μποταφόγκο μπορεί να ήταν καλύτερη από την Παλμέιρας, αλλά έμεινε στην ισοπαλία.
Σπορ Ρεσίφε – Μποταφόγκο: Ψάχνοντας την πρώτη νίκη

Πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, με την αναμέτρηση στο Ρεσίφε ανάμεσα στη Σπορ και την Μποταφόγκο που ψάχνουν… σεφτέ στις νίκες.

Τα προγνωστικά μου

Σπορ Ρεσίφε – Μποταφόγκο: X2 1.73

Ανάλυση

Τι κριτική να κάνει κανείς για ένα ματς το οποίο από το 1’ είναι 1 – 0 και μέχρι το ημίχρονο έχει διαμορφωθεί με συνοπτικές διαδικασίες το 3 – 0. Ο λόγος για την ήττα της Σπορ Ρεσίφε από την Αμέρικα Μινέιρο εκτός έδρας, δηλαδή από μια ομάδα νεοφώτιστη που ενδεχομένως να είχε και το άγχος της πρεμιέρας μέσα στην έδρα της. Υπάρχουν ευδιάκριτα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία του συνόλου, ενώ και επιθετικά δεν βγάζει… φωτιές. Προβλημάτισε και στο Πολιτειακό πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις για το Κύπελλο δεν είχε, καθώς είναι αποκλεισμένη κι εκεί. Πολλές αλλαγές σκέφτεται να κάνει ο τεχνικός της ομάδας.

 

Από την άλλη πλευρά, η Μποταφόγκο έβαλε πολύ δύσκολα στην Παλμέιρας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο. Κόντρα στη ροή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 54’ έμεινε πίσω στο σκορ και αναγκάστηκε να κυνηγήσει το γκολ, παίρνοντας πολλά ρίσκα και τελικά δικαιώθηκε στο 82’, όταν ισοφάρισε σε 1 – 1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν το λιγότερο που δικαιούνταν, αφού δημιούργησε 10 τελικές προσπάθειες. Δείχνει πολύ δουλεμένη ομάδα, αφού κατέκτησε και το Πολιτειακό πρωτάθλημα, ενώ πριν από 10 μέρες πήρε μεγάλο διπλό στη Χιλή, επικρατώντας στην έδρα της Αουντάξ Ιταλιάνο με 2 – 1, κάνοντας ανατροπή με γκολ στο 72’ και το 90’.

Εκτίμηση

Με την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής δεν γίνεται με τίποτα να εμπιστευτούμε τη Σπορ Ρεσίφε, ειδικά όταν η Μποταφόγκο δείχνει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Κοιτάω προς τα δεξιά με κάλυψη στο Χ, κυρίως γιατί το αγωνιστικό δείγμα δεν είναι επαρκές. Παίζεται άνετα το 2DNB.

Σε ενδιαφέρει