Τζένοα – Βερόνα: Η άνετη και η… άσχημη

Η Τζένοα σφυρίζει αδιάφορα, αφού δεν έχει κάποιο κίνητρο από δω και πέρα, αλλά η Βερόνα που καίγεται δεν δείχνει ικανή να σώσει την χρονιά.
badbaadfcda

Η αναμέτρηση στο Λουίτζι Φεράρις ανάμεσα στην Τζένοα και τη Βερόνα ολοκληρώνει την 34η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Τα προγνωστικά μου

Τζένοα – Βερόνα: Goal/Goal (2.17)

Ανάλυση

Προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια τη Ρόμα, αλλά υπέκυψε με 2-1 η Τζένοα και συνεχίζει να περιμένει καρτερικά το φινάλε της σεζόν. Παντελώς αδιάφορη. Πρώτη ήττα μετά από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Πέντε under στα επτά τελευταία. Εξαιρετική εντός έδρας παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στη Βερόνα με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 9 αγώνες. Λείπουν Ιτζο, Τάραμπτ και Σπόλι. Θα παραταχθεί με 3-5-2 έχοντας στην επίθεση τους Μεδέιρος και Λαπαντούλα.

 

Η Βερόνα αντιμετωπίζει κάθε ματς σαν τελικό. Δεν υπάρχει αύριο αν θέλει να σώσει την κατηγορία. Βέβαια η εντός έδρας ήττα από τη Σασσουόλο μάλλον θα αποτελέσει την ταφόπλακα. Λογικό. Αν δεν μπορεί να κερδίσει ομάδες που είναι στα μέτρα της και μάλιστα εντός έδρας, δεν γίνεται να γλιτώσει. Πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς. Απογοήτευση. Κάκιστη η αμυντική της συμπεριφορά. Δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία μετά την ουραγό Μπενεβέντο. Εξι σερί no goal. Λείπουν Φεράρι, Μπούχελ, Κέαν και 2-3 ακόμα που δεν επηρεάζουν. Φουλ επίθεση και όπου την βγάλει με 4-3-3 Τσέρτσι, Φάρες και Βέρντε στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Τζένοα (3-5-2)

Περίν

Μπιράσκι

Ροσετίνι

Ζουκάνοβιτς

Λάζοβιτς

Χίλιεμαρκ

Κοφί

Μπερτλάτσι

Λαξάτ

Μεδέιρος

Λαπαντούλα

Βερόνα (4-3-3)

Νίκολας

Ρόμουλο

Καράτσιολο

Βούκοβιτς

Σουπραγέν

Σουκουλίνι

Καλβάνο

Ντάντζι

Φέρες

Τσέρτσι

Βέρντε

Εκτίμηση

Η Βερόνα θέλει, αλλά δεν μπορεί. Η Τζένοα μπορεί, αλλά το θέμα είναι αν θέλει να χτυπήσει το σημερινό ματς ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Λέω να τις αφήσω να βγάλουν τα μάτια τους ολομόναχες. Αν έπαιζα, πάντως, κάτι θα ήταν το goal/goal.  

Σε ενδιαφέρει