Τουρκία: Δεν είναι στο χέρι της

Να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς θέλει απόψε η Φενέρ υποδεχόμενη την κατώτερη, αλλά φορμαρισμένη Αντάλια.
fft mf

Η 30η αγωνιστική στην Τουρκία ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση της Φενέρ κόντρα στην Αντάλια. Μάχη διαφορετικών στόχων στο Σουκρού Σαράτσογλου.

Τα προγνωστικά μου

Φενέρμπαχτσε – Αντάλιασπορ: 1 & Over 2,5 (1.70)

Ανάλυση

Ετσι όπως πάει η δουλειά δύσκολα η Φενέρ θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση κλέβοντας τον τίτλο. Μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή και ακόμα και να κερδίσει απόψε δεν εξαρτάται από την ίδια η υπόθεση τίτλος. Θα το παλέψει μέχρι τέλους έχοντας σύμμαχο το μομέντουμ. Τρεις σερί νίκες με πιο πρόσφατο το 2-1 επί της Σίβασπορ. Μεσοβδόμαδα έπαιξε στα ημιτελικά Κυπέλλου με την Μπεσίκτας, αλλά το παιχνίδι διεκόπη μετά από αντικείμενο που δέχτηκε στο κεφάλι ο αντίπαλός προπονητής. Τέσσερα no goal στα πέντε τελευταία. Με 4-2-3-1 και τον Σολδάδο αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

 

Η Αντάλιασπορ έρχεται από σβηστό εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Κόνιασπορ. Διανύει την καλύτερή της φάση στη σεζόν με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία. Πέντε goal/goal στα επτά πιο πρόσφατα. Θεωρητικά δεν έχει καθαρίσει με την παραμονή, αλλά δύσκολα θα κινδυνεύσει έχοντας καλό πρόγραμμα στη συνέχεια και αέρα τριών βαθμών. Μόλις δύο διπλά σε 14 εξόδους και 29 γκολ παθητικό. Πέρσι απέδρασε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Φενέρ με 1-0. Θα παραταχθεί με 4-4-2 και τους Γκουράλ, Ντουκαρέ στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Φενέρ (4-2-3-1)

Ντεμιρέλ

Οζμπαϊρακλί

Νόιστεντερ

Σκρτελ

Αλί

Τοπάλ

Σόουζα

Ντιράρ

Ατίφ

Ζουλιάνο

Σολδάδο

Αντάλιασπορ (4-4-2)

Μποφέν

Σανκαρέ

Τζουρού

Ανχελο

Αϊτάκ

Μάικον

Οζμέτ

Τσαρλς

Γέβτοβιτς

Γκουράλ

Ντουκαρέ

Εκτίμηση

Τεράστιο το κίνητρο της Φενέρ, που εκτός από τον τίτλο θέλει να παλέψει και για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αντάλια έχει άγνοια κινδύνου και παλεύει όλα τα ματς τελευταία. Μπορεί να βρει γκολ μετατρέποντας σε ροντέο την αναμέτρηση. Ασος και over.  

Σε ενδιαφέρει