Α΄ Τουρκίας: Μονόδρομος η νίκη για τη Μπεσίκτας, over στο Ικόνιο

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.
Α΄ Τουρκίας: Μονόδρομος η νίκη για τη Μπεσίκτας, over στο Ικόνιο

Από τους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζει το ματς της Μπεσίκτας με τη Μαλάτιασπορ, αφού οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Ακίσασπορ υποδέχεται τη Γκεζτεπσπορ και η Κόνιασπορ την Κασίμπασα.

Ανάλυση

Ακίσασπορ – Γκεζτεπσπόρ

Η Ακίσασπορ θέλει πάση θυσία τη νίκη καθώς βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Φέτος έχει πετύχει 9 νίκες στο πρωτάθλημα οι έξι εκ των οποίων στην έδρα της. Πάντως είναι ντεφορμέ με μία νίκη μόνο στα τελευταίας έξι ματς, ενώ προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο γήπεδό της. Η Γκεζτεπσπορ από την άλλη είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η Ακίσασπορ έχει σημαντικό κίνητρο και θα παίξει σίγουρα για τη νίκη. Απέναντι σε μία «σκληροτράχηλη» ομάδα, όπως η σημερινή της αντίπαλος ωστόσο, ενδεχομένως να αρκεστεί και στην ισοπαλία. Αυτό το δεύτερο σενάριο πιστεύω  έχει αρκετές πιθανότητες και γι’ αυτό θα πάω με την ισοπαλία: Χ.

Τρεις αγώνες οι οποίοι θα κρίνουν πολλά στην κορυφή και την «ουρά» του τουρκικού πρωταθλήματος.

Κόνιασπορ – Κασίμπασα

Η Κόνιασπορ βρίσκεται στην πρότελευταία θέση και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να μπορεί να ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία. Στην έδρα της φέτος μετρά έξι νίκες πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Απέναντί της θα βρει ναι μεν μία βαθμολογικά αδιάφορη αντίπαλο, ωστόσο η Κασίμπασα βρίσκεται σε φόρμα και ενδεικτικό είναι ότι μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι ματς. Η πρόσφατη προϊστορία ευνοεί τους γηπεδούχους και το…OVER 2.5. Έτσι, επειδή η αναμέτρηση είναι πιθανώς να είναι αμφίρροπη και με εναλλαγές στο σκορ θα επιλέξω το OVER 2.5 γκολ.  

Μπεσίκτας – Μαλάτιασπορ

Η Μπεσίκτας είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη Μαλάτια. Οι γηπεδούχοι φέτος είναι αήττητοι στην έδρα τους και δύσκολα θα κινδυνεύσουν από τη Μαλάτια που αποδυναμώνεται σημαντικά μακριά από την έδρα της. Η παράδοση είναι υπέρ της Μπεσίκτας, ενώ και η φόρμα «δείχνει» πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς που τόσο χρειάζονται για τη διεκδίκηση του τίτλου. Επιλέγω 1 & G/G γι΄αυτή την αναμέτρηση επειδή η Μπεσίκτας λογικά θα είναι καταιγιστική, αλλά και οι φιλοξενούμενοι είναι πιθανό να σημειώσουν ένα τέρμα.

Σε ενδιαφέρει