Μπράιτον – Τότεναμ: Ντεφορμέ η μία, χαλαρή η άλλη

Μάχη διαφορετικών ταχυτήτων απόψε στο Μπράιτον ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Τότεναμ, που σκέφτεται τον ημιτελικό Κυπέλλου.
Tottenham Hotspur v Brighton and Hove Albion Premier League

Με 2-0 είχε κερδίσει τη Τότεναμ στον πρώτο γύρο την Μπράιτον και απόψε δοκιμάζεται στο Φάλμερ με στόχο να πιάσει τη Λίβερπουλ στην τρίτη θέση.

Τα προγνωστικά μου

Μπράιτον – Τότεναμ: Goal/Goal (1.80)

Ανάλυση

Ετσι όπως το πάει η Μπράιτον στο τέλος θα κινδυνεύσει. Τέσσερα ματς δίχως νίκη μετά και την ήττα από την Πάλας με 3-2. Βέβαια παραμένει επτά βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το πρόγραμμά της μέχρι τέλους είναι πολύ δύσκολα Μεταξύ άλλων έχει να παίξει με Σίτι, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Ο ηγετικός μέσος Πρόπερ είναι τιμωρημένος. Πέντε σερί «2-3» γκολ έχει κόντρα στην Τότεναμ. Η εστία της παραβιάζεται εδώ και 12 αγώνες πρωταθλήματος. Θα παραταχθεί με 4-3-3 και τους Μάρεϊ, Λοκαντία και Ισκουέρδο να αποτελούν την αρχική επιθετική τριπλέτα.

 

Η Τότεναμ έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την τέταρτη θέση. Οι επτά βαθμοί που υπερτερεί της Τσέλσι δεν καλύπτονται. Σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την πρωταθλήτρια Σίτι χάνοντας εντός με 3-1. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Κακή η ανασταλτική της λειτουργία. Σκέφτεται ξεκάθαρα το Κύπελλο, όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ στο ματς της χρονιάς για την ίδια. Ετσι αναμένονται κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος απόψε, ενώ θα λείψουν Γουίνκς και Ρόουζ. Με 4-2-3-1 και τους Σον, Ερικσεν, Λαμέλα να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Στην κορυφή της επίθεσης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή ο Ποκετίνο αν θα βάλει το βαρύ πυροβολικό Κέιν ή θα τον ξεκουράσει δίνοντας θέση βασικού στον Γιορέντε.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπράιτον (4-3-3)

Ράιαν

Σκελότο

Ντάφι

Ντανκ

Μπονγκ

Καγιάλ

Στίβενς

Γκρος

Ισκουέρδο

Λοκαντία

Μάρεϊ

Τότεναμ (4-2-3-1)

Γιορίς

Οριέ

Σάντσες

Βερτόνχεν

Ντέιβις

Ντάιερ

Γουανιάμα

Σον

Ερικσεν

Λαμέλα

Γιορέντε (Κέιν)

Εκτίμηση

Ελεύθερο ματς χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα. Τρεις βαθμοί χρειάζονται στην Μπράιτον για να κλειδώσει την παραμονή, αλλά ακόμα κι αυτοί μπορεί να μην χρειαστούν. Η Τότεναμ σκέφτεται το Κύπελλο και θα προβεί σε κάποιες αλλαγές ο Ποκετίνο. Κόντρα στους… μικρούς όμως τα πηγαίνει θαυμάσια. Καλή εναλλακτική το goal/goal για να μην μπλέξουμε με σημείο.

Σε ενδιαφέρει