Σέλτικ – Ρέιντζερς: Το ματς της χρονιάς

Η Σέλτικ έχει ήδη κατακτήσει Λιγκ Καπ και όπως δείχνουν τα πράγματα πρωτάθλημα, ενώ για η Ρέιντζερς η σημερινή μάχη είναι όλα τα λεφτά.
Σέλτικ – Ρέιντζερς: Το ματς της χρονιάς

Μονός ημιτελικός Κυπέλλου στο ουδέτερο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκώβης. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Σέλτικ – Ρέιντζερς: Χ2 (2.10)

Ανάλυση

Ακόμα μία νίκη για τη Σέλτικ με 2-1 επί της Χάμιλτον σε ρυθμούς ρελαντί. Τέλος στην κανονική περίοδο. Θέλει το εγχώριο τρεμπλ. Ηδη έχει κατακτήσει το Λιγκ Καπ. Επτά ματς αήττητη. Δεδομένη η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας 13 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της.  Καθάρισε Μπρέχιν, Πάρτικ, και Μόρτον στους προηγούμενους γύρους του Λιγκ Καπ. Λείπουν Μπίτον και Χέιζ. Τα 14 από τα 20 τελευταία παιχνίδια της ήταν no goal. Τρεις φορές έχει αντιμετωπίζει φέτος τη Ρέιντζερς παραμένοντας αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Η Ρέιντζερς δεν μπόρεσε φέτος να βρει ένα σταθερό αγωνιστικό προφίλ και έδειξε ξεκάθαρα πως χρειάζεται αρκετό χρόνο για να μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τη Σέλτικ όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ερχεται από νίκη με 4-0 επί της Νταντί πιάνοντας τη δεύτερη θέση στο φινάλε της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα. Εβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων δίχως νίκη. Για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε Φρέιζερμπρο, Έιρ και Φόλκερκ με ισάριθμα over. Συμπλήρωσε πέντε over στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Λείπουν Μπέιτς και Γουάλας.

Εκτίμηση

Η Σέλτικ έχει χορτάσει από διακρίσεις και ξεκάθαρα είναι ανώτερη ομάδα, αλλά η Ρέιντζερς δίνει το ματς της χρονιάς απόψε, αφού δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο στη σεζόν. Αυτοσκοπός το κύπελλο γι’ αυτή και θα ματώσει για να πάρει την πρόκριση. Οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες και προσωπικά θα ρισκάρω στο Χ2.

Σε ενδιαφέρει