Γουλβς – Μπέρμιγχαμ: Φόρμα και κίνητρο οδηγούν στα…γκολ

Η πρωτοπόρος Γουλβς υποδέχεται στο «Μολινό» τη Μπέρμιγχαμ στο πλαίσιο της 43ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.
Γουλβς – Μπέρμιγχαμ: Φόρμα και κίνητρο οδηγούν στα…γκολ

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες των Μίντλαντς με τους γηπεδούχους να βρίσκονται και με τα…δύο πόδια πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ και τους φιλοξενούμενους να μάχονται να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Λιγκ 1.

Τα προγνωστικά μου:

Γουλβς – Μπέρμιγχαμ: OVER 2.5 γκολ (2.02)

Ανάλυση

Η Γουλβς μετά την χθεσινή ισοπαλία της Φούλαμ εξασφάλισε και μαθηματικά την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, η ομάδα του Νούνο Σάντο  είναι πλέον αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο βρίσκεται σε εντυπωσιακή αγωνιστική κατάσταση και γι’ αυτό το λόγο σήμερα είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Σημειωτέον ότι στα έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας ματς των «λύκων» σημειώθηκαν περισσότερα από 2 γκολ.

 

Η Μπέρμιγχαμ είναι ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Οι επιδόσεις της ωστόσο μακριά από το γήπεδό της είναι είναι απογοητευτικές (μόλις 3 «διπλά» σε 21 ματς). Στα υπέρ της είναι πάντως η πρόσφατη καλή παράδοση κόντρα στο Γουλβς. Στα αγωνιστικά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου επιθετικού Άνταμς.

Πιθανές ενδεκάδες

Γουλβς (3-4-2-1)

Ρούντι

Κόαντι

Μπολί

Μπένετ

Νέβες

Ντάγκλας

Εντιαγέ

Μπαθ

Κόστα

Μπονατίνι

Αφόμπε

Μπέρμιγχαμ (4-2-3-1)

Στοκντεϊλ

Μόρισον

Ρόμπερτς

Ντιν

Κόλιν

Μαγκόμα

Εντόι

Ντέιβις

Μπόγκα

Πελετέιρο

Γιουτκίεβιτς

Εκτίμηση

Η Γουλβς είναι πολύ ανώτερη ποιοτικά από τη σημερινή της αντίπαλο. Η τελευταία ωστόσο έχει μεγάλο κίνητρο, αφού έχει ανάγκη κάθε βαθμό στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων μπορεί να οδηγήσει σε μία εξέλιξη με πάνω από 2.5 τέρματα, κάτι που συνηθίζουν άλλωστε τελευταία οι «λύκοι».

Σε ενδιαφέρει