Πορτογαλία: Καθαρίζει η Μποαβίστα

Από τις τελευταίες ευκαιρίες της Μποαβίστα για να μείνει ζωντανή στην 5η θέση του πρωταθλήματος κόντρα στην αδιάφορη και αγωνιστικά, Τσάβες.
Πορτογαλία: Καθαρίζει η Μποαβίστα

Τέσσερις αναμετρήσεις για την 30η αγωνιστική της Primeira Liga, χωρίς κάποιο από τα μεγάλα ονόματα να μπαίνει στη μάχη.

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την κατάληψη της 5ης θέσης του πρωταθλήματος παίζει η Μποαβίστα κόντρα στην Τσάβες. Οι αποψινοί γηπεδούχοι θα είχαν περισσότερες ελπίδες για αυτό το στόχο αν ήταν καλύτεροι εκτός έδρας, αφού έχει δεχθεί 6 σερί ήττες αυτή την περίοδο. Παρ’ όλα αυτά στα εντός έδρας η συμπεριφορά της είναι πολύ καλύτερη και αυτή τη στιγμή είναι έξι ματς αήττητη, μετρώντας 5 νίκες.

Από την άλλη πλευρά, η Τσάβες έχει ξεμείνει από στόχους από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και δεν δείχνει και ιδιαίτερη διάθεση να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και πέντε ματς δεν έχει νικήσει και από τα τέσσερα ήταν ήττες. Παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν ίδιους βαθμούς, η Μποαβίστα θέλει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων, που στο σπίτι τους είναι πολύ ισχυροί.

Στο Γκιμαράες, η Βιτόρια φιλοξενεί τη Σετουμπάλ. Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Πεσέιρο και αποδίδουν καλύτερα. Επικράτησαν 3-0 της Ρίο Άβε, σκοράροντας όλα τα γκολ από το 22’ έως το 41’. Εντός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά, αφού μέσα στο 2018 έχουν μόλις μία ήττα κι αυτή από την Μπράγκα. Η Σετούμπαλ από την πλευρά της έχασε εντός έδρας από την Μπενφίκα, δεχόμενη το γκολ της ήττας στο 90’ με αυστηρό πέναλτι που κέρδισαν οι «αετοί». Έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι σχετικά άνετη. Έτρεχε αρνητικό σερί μηνών εκτός έδρας, το οποίο το έσπασε με το διπλό επί της Άβες στα τέλη Μαρτίου. Πολλές απουσίες για τους φιλοξενούμενους, που αλλάζουν πλήρως τη φυσιογνωμία της ομάδας. Προβάδισμα στη νίκη των γηπεδούχων.

Σε ενδιαφέρει