Τσάμπιονσιπ Αγγλίας: Με υπηρεσιακό η «άρρωστη» Ιπσουιτς

Ο Μακ Κάρθι αποχώρησε από αντίδραση και ο Κλαγκ θα κάτσει μέχρι τέλους στον πάγκο της προβληματικής Ιπσουιτς, που απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νότιγχαμ.
Τσάμπιονσιπ Αγγλίας: Με υπηρεσιακό η «άρρωστη» Ιπσουιτς

Φουλ αγωνιστική δράση στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, στα πλαίσια της 43ης αγωνιστικής. Ντερμπάρα ανόδου στο Λονδίνο ανάμεσα σε Φούλαμ και Μπρέντφορντ.

Ανάλυση

Νότιγχαμ – Ιπσουιτς

Χωρίς να είναι χειρότερη από την Μπρέντφορντ ηττήθηκε με 1-0 η Νότιγχαμ και παρέμεινε για έκτο σερί ματς δίχως νίκη. Το χειρότερο είναι πως δεν σκόραρε σε κανένα από αυτά τα ματς. Όλα ήταν under. Το γκολ της ήττα στο τελευταίο ήρθε στο 82’ μετά από λάθος της άμυνας. Απόψε χρειάζεται επειγόντως τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Πέρσι κέρδισε την Ιπσουιτς με 3-0. Βαρύ κι ασήκωτο το κλίμα στους φιλοξενούμενους. Κέρδισαν μετά από επτά αγώνες την Μπάρνσλεϊ με 1-0, αλλά ο κόσμος γιούχαρε την ομάδα και ο Μακ Κάρθι παραιτήθηκε από αντίδραση. Ο Κλαγκ θα συνεχίζει ως υπηρεσιακός. Αρρωστο το κλίμα στους φιλοξενούμενους, μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Νότιγχαμ επιστρέφοντας στις νίκες.

Φούλαμ – Μπρέντφορντ

Ασταμάτητη η Φούλαμ το τελευταίο διάστημα και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία συμπληρώνοντας 20 αγώνες δίχως ήττα. Πιο πρόσφατο το 1-0 επί τη Ρέντινγκ. Παίζει με τη φωτιά τελευταία. Παράδοση στα ανοιχτά ματς έχει με την Μπρέντφορντ μετρώντας τέσσερα σερί εντός έδρας goal/goal. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στα καλύτερά τους συμπληρώνοντας πέντε ματς δίχως ήττα και τρεις διαδοχικές νίκες με 1-0. Τελευταίο το 1-0 επί της Νότιγχαμ. Από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες στην κατηγορία. Εχει βγάλει εννιά διπλά. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε της Φούλαμ με 3-1. Λονδρέζικη μάχη που αναμένεται να πέσουν κορμιά. Η Μπρέντφορντ δημιουργεί σε κάθε ματς πάρα πολλές τελικές και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά. Πολύ σταθρή η Φούλαμ, που βλέπει απευθείας άνοδο πλέον. Πολύ πιθανό το goal/goal, το οποίο θα συνδυάσω με το over για να ανεβάσω την απόδοση.

Μπέρτον – Ντέρμπι

Ουραγός και καταϊδρωμένη η Μπέρτον. Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες παραμονής. Δεν δείχνει να το πιστεύει κανείς. Αποδείχτηκε περίτρανα με την ταπεινωτική ήττα από τη Χαλ με 5-0. Τραγικές οι εντός έδρας επιδόσεις της με μόλις δύο τρίποντα σε 21 αγώνες. Δεν κρατάει απαραβίαστη την εστία της ούτε με… σφαίρες. Σήμερα θα λείψουν και οι πολύτιμοι Φάλαγκαν και Ντάιερ. Η Ντέρμπι μάχεται για να παραμείνει μέχρι τέλους στα πλέι οφ ανόδου. Ερχεται από ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Γουλβς με 2-0. Δεν νοείται η περίπτωση γκέλας απόψε αν θέλει να αντέξει στην πίεση των υπολοίπων μνηστήρων. Δύο σερί ήττες σπανίως κάνει. Είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες. Μόλις τέσσερις σε 21 εξόδους. Στον πρώτο γύρο επικράτησε με 1-0 της σημερινής αντιπάλου της. Απόψε έχω την αίσθηση πως θα κερδίσει ακόμα πιο εύκολα, αφού θα βρει περισσότερους κενούς χώρους.

Σε ενδιαφέρει