Νορβηγία: Ψάχνουν αντίδραση και μια νίκη

Σταρτ και Βαλερένγκα δεν είναι στα καλύτερά τους και θέλουν οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες για να αποφύγουν μια αγωνιστική κρίση μόλις από την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Νορβηγία: Ψάχνουν αντίδραση και μια νίκη

Ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας, με τη Σταρτ να φιλοξενεί τη Βαλερένγκα και τις δύο ομάδες να έχουν μονόδρομο τη νίκη, αφού κινδυνεύουν να μπουν από νωρίς σε εσωστρέφεια.

Τα προγνωστικά μου

Σταρτ – Βαλερένγκα: Over 2.5 (1.75)

Ανάλυση

Εντυπωσιακή μεν η πρεμιέρα της Σταρτ, αλλά καμία σχέση η συνέχεια. Εντός έδρας ήττα από τη Σάντεφιορντ με 4 – 1 και κατόπιν νέα ήττα, αυτή τη φορά εκτός, από τη Λίλεστρομ (1 – 0). Το δείγμα σίγουρα δεν είναι επαρκές, ωστόσο είναι φανερό ότι ακόμα ψάχνεται με αποτέλεσμα τα σκαμπανεβάσματά της να είναι πολλά. Εκτός αυτού μαζεύτηκαν και αρκετές απουσίες για την αναμέτρηση με τη Βαλερένγκα.

 

Ανάλογη και η περίπτωση των φιλοξενούμενων. Μπορεί να άρχισε με δύο νίκες κόντρα σε Κρίστιανσουντ και Οντ, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια εκτός από τη Σάρπσμποργκ (1 – 0) και εντός από τη Στρόμσγκοντσετ (1 – 4), δείχνοντας ότι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Αυτό συμβαίνει γιατί η ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει δεν επιτρέπει ήττες εντός έδρας και μάλιστα δεχόμενη τέσσερα τέρματα. Το καλό είναι ότι σήμερα δεν έχει καμία απουσία.

Εκτίμηση

Οι προβληματικές άμυνες και των δύο ομάδων μας οδηγούν σε σημείο με γκολ, αφού με τη φόρμα που (δεν) έχουν, κάνουν την επιλογή σημείου, θέμα έμπνευσης και όχι ανάλυσης.

Σε ενδιαφέρει