Σάλτσμπουργκ – Λάτσιο: Ψάχνουν την υπέρβαση οι Αυστριακοί

Στην κατάμεστη έδρα της η Σάλτσμπουργκ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 4-2 κόντρα σε μια Λάτσιο που στη φετινή σεζόν σκοράρει για πλάκα.
Σάλτσμπουργκ – Λάτσιο: Ψάχνουν την υπέρβαση οι Αυστριακοί

Επαναληπτικός προημιτελικός στο Σάλτσμπουργκ Στάντιον όπου ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Η Σάλτσμπουργκ χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και πάνω. Η Λάτσιο δεν έχει μάθει να κλείνεται.

Τα προγνωστικά μου

Σάλτσμπουργκ – Λάτσιο: Περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (1.91)

Ανάλυση

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Σάλτσμπουργκ μετά το εις βάρος της 4-2 στη Ρώμη. Πάντως τα δύο εκτός ‘έδρας γκολ που πέτυχε φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας. Στο πρωτάθλημα έδειξε αποπροσανατολισμένη, κουρασμένη και ιδιαίτερα χαλαρή χάνοντας από τη Λίντσερ με 1-0. Ετσι μετά από ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί έξι μηνών υπέστη δύο κολλητές ήττες σε Ευρώπη και Αυστρία. Βέβαια, το πρωτάθλημα το έχει καθαρίσει ουσιαστικά έχοντας έναν αέρα οχτώ βαθμών από την Στουρμ. Απόψε θα ψάξει την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή της υπέρβαση. Χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον στο 2-0 και 3-1. Στο 4-2 φυσικά θα υπάρξει παράταση. Τραβηγμένο το συγκεκριμένο σενάριο. Κλασικό 4-4-2 απόψε με Χουάνγκ και Νταμπούρ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Η Λάτσιο τα χρειάστηκε στον πρώτο αγώνα, αλλά έφτασε τελικά στο 4-2 που της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 χάρη στα γκολ των Λούλιτς και Παρόλο. Ισοφαρίστηκε, αλλά αντέδρασε με δύο γκολ στο 74’ και 76’ με Αντερσον και Ιμόμπιλε. Στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε της Ουντινέζε με 2-1 παρότι βρέθηκε νωρίς να κυνηγάει στο σκορ. Αυτοσκοπός η πρόκριση απόψε. Τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal. Τα πέντε εξ αυτών συνοδεύτηκαν από over. Εξι goal/goal έχει στις οχτώ πιο πρόσφατες εξόδους της στο θεσμό. Λείπει ο αμυντικός Πάτρικ. Δεδομένο το 3-5-2 από τον Ινζάγκι με επιθετικό δίδυμο του Αντερσον και Ιμόμπιλε.

Πιθανές ενδεκάδες

Σάλτσμπουργκ (4-4-2)

Βάλκε

Λάινερ

Τσαλέτα

Ραμάλιο

Ούλμερ

Χαϊνταρά

Μιναμίνο

Σλάγκερ

Μπερίσα

Χουάνγκ

Νταμπούρ

Λάτσιο (3-5-2)

Στρακόσα

Ράντου

Φελίπε

Ντε Φράι

Μπάστα

Παρόλο

Λέιβα

Αλμπέρτο

Λούλιτς

Αντερσον

Ιμόμπιλε

Εκτίμηση

Ματσάρα στο κατάμεστο Σάλτσμπουργκ Στάντιον, με τη γηπεδούχο να ψάχνει τουλάχιστον δύο γκολ και τη Λάτσιο να είναι μανούλα στην κόντρα επίθεση. Λογικά οι Ιταλοί να είναι πιο προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά για να μην δεχτούν κάποιο γκολ που θα βάλει φωτιά στην υπόθεση πρόκριση. Αυτομάτως η συγκεκριμένη λογική αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες να δούμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε ενδιαφέρει