Β’ Ολλανδίας: Με ισχυρό κίνητρο η Φόλενταμ

Ισχυρό κίνητρο για τη Φόλενταμ κόντρα στην καταδικασμένη Γιονγκ Ουτρέχτη, ενώ η Γιονγκ Άγιαξ θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την απόφαση της ομοσπονδίας για επανάληψη του αγώνα με τη Ναϊμέιγκεν.
RobLezer FcVolendam JongAZ

Σε θέση ισχύος για τις θέσεις που οδηγούν στα play – off θέλει να μείνει η Φόλενταμ, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στην 9η θέση. Δείχνει πόσο πολύ επιθυμεί να είναι παρούσα στη διαδικασία, αφού επικράτησε 3 – 2 στην έδρα της Έμεν, φτάνοντας στην 3η νίκη της στα τελευταία 5, έχοντας μόλις 1 ήττα. Απέναντί της έχει τη Γιονγκ Ουτρέχτη που είναι στον πάτο της βαθμολογίας και προέρχεται από ήττα με 2 – 1 στην έδρα της Αλμίρε. Ναι  μεν ήταν ανταγωνιστική, αλλά στην κατάσταση που είναι δεν της φτάνει μόνο αυτό. Μάλιστα, στο αποψινό ματς, δεν θα έχει διαθέσιμο τον πρώτο της σκόρερ, Φένεμα, που έχει 12 γκολ. Πάμε με το διπλό ενώ αξίζει να παρακολουθούμε και στο LIVE.

 

Το απόλυτο σοκ υπέστη η Γιονγκ Άγιαξ καθώς η νίκη της (2 – 0) επί της Ναϊμέιγκεν δεν ισχύει πια. Χρησιμοποίησε αντικανονικά έναν ποδοσφαιριστή, αλλά η ευθύνη ήταν της ομοσπονδίας που δεν ενημέρωσε και έτσι αποφασίστηκε η επανάληψη του αγώνα. Για αυτό το λόγο σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις και να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου, που μπορεί για την ίδια να μην σημαίνει άνοδο, αλλά δεν έχει σημασία. Αναμένεται να έρθουν ενισχύσεις από την πρώτη ομάδα. Η Ντεν Μπος έχει ακόμα ελπίδες για τα play – off, αλλά δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι λόγω των πάρα πολλών απουσιών. Μάλιστα, προέρχεται και από την ήττα κόντρα στην Καμπούρ και μάλιστα μέσα στο σπίτι της με 2 – 1. Επίσης, βλέπουμε νίκη των φιλοξενούμενων λόγω και διαφοράς ποιότητας, αλλά και κινήτρου.

Τελευταίο ματς που πράγματι αξίζει να ασχοληθούμε είναι αυτό της Ντε Γκράαφσαπ με την Αλμίρε Σίτι, αλλά όχι με σημείο. Οι γηπεδούχοι θα είναι στα play – off και έχουν τρεις συνεχόμενες επιτυχίες και μάλιστα στα τελευταία παίζουν και πιο ελεύθερα, αφού δεν υπάρχει άγχος. Στο τελευταίο επικράτησαν στην έδρα της Αϊντχόφεν με 4 – 2. Η Αλμίρε Σίτι από την πλευρά της απλά τρέχει για να προλάβει τα play – off και το κίνητρό της είναι πιο ισχυρό. Παρ’ όλα αυτά, δεν σημαίνει ότι αυτή η κατάσταση την οδηγεί σε σκοπιμότητες. Το αντίθετο. Την τελευταία φορά που έφερε UNDER ήταν στις 16/2 και νωρίτερα ήταν την 1η Δεκέμβρη. Επιλογή μας το OVER 3,5.

Σε ενδιαφέρει