Έρχεται… δωράκι στην Έξετερ

Πλούσια η αγωνιστική δράση και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, με το κίνητρο να κάνει τη μεγάλη διαφορά στις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων.
Έρχεται… δωράκι στην Έξετερ

Χαμός στην Πρέμιερ Λιγκ, χαμός στην Τσάμπιονσιπ, χαμός όμως και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, τώρα που και οι καιρικές συνθήκες δεν θέτουν σε κίνδυνο κάποιον αγώνα.

Ανάλυση

Γουόλσολ-Μπέρι

Τελικός για τη Γουόλσον, που έχει μπροστά της ένα «must-win» παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις σερί ήττες, χωρίς μάλιστα να σκοράρουν κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αν κάποιον πρέπει να νικήσει τότε αυτή είναι η Μπέρι. Εδώ και καιρό καταδικασμένη και τελευταία στη βαθμολογία και έχει να νικήσει από τις 24/2. Βρίσκεται στο -12 από την παραμονή, οπότε έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα της. Με νίκη η Γουόλσον ουσιαστικά κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατηγορία. Παίζει και στην έδρα της. Εμφανές σημείο η νίκη των γηπεδούχων.

 

Μπλάκμπερν-Σάουθεντ

Ακόμα ένα βήμα για να επιστρέψει απευθείας στην Τσάμπιονσιπ θέλει να κάνει η πρωτοπόρος Μπλάκμπερν και δείχνει να έχει πάρει μπροστά τώρα που η μπάλα «καίει». Σκοράρει με πολύ μεγάλη συνέπεια και είναι χαρακτηριστικό ότι στα παιχνίδια της σταθερά βάζει από δύο γκολ. Η Σάουθεντ από την άλλη μεριά δεν έχει στόχους, αφού ούτε κινδυνεύει, αλλά ούτε κυνηγάει το κάτι παραπάνω και δεν υπάρχει λόγος να κλειστεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο νίκησε 4-0, ενώ στο προτελευταίο ηττήθηκε 4-0. Πάμε στο OVER.

Πλίμουθ-Πιτέρμπορο

Τρέχει να προλάβει τα play-off ανόδου η Πλίμουθ και έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό ντεμαράζ, έχοντας μόλις 1 ήττα στα 10 παιχνίδια της και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, τη στιγμή που είναι στο -1 από τις προνομιούχες θέσεις. Η Πιτέρμπορο είναι σε αυτές τις θέσεις που θέλει να φτάσει η Πλίμουθ και το κάνει με ευκολία, αφού δείχνει να παίζει όσο χρειάζεται. Σε καλή κατάσταση και η ίδια με κίνητρο επίσης. Μόλις 1 ήττα στα τελευταία 11 ματς, έχοντας παράλληλα και 6 ισοπαλίες. Από ένα γκολ για τις δύο ομάδες, λόγω της καλής κατάστασης που βρίσκονται αμφότερες.

Γέοβιλ-Λούτον

Τώρα πώς πήγε η σχετικά αδιάφορη Γέοβιλ και έριξε έξι γκολ στην έδρα της κορυφαίας άμυνας της κατηγορίας που παράλληλα καίγεται για να παραμείνει στα play-off ανόδου, είναι ένα ζήτημα προς εξέταση, που άκρη δεν θα βγάλουμε λόγω Αγγλίας. Παρ’ όλα αυτά το 6-2 είναι γεγονός. Απέναντι στη Γέοβιλ τώρα είναι η 2η Λούτον, που στον πρώτο γύρο την έχει φιλοδωρήσει 8 γκολ! Άλλωστε, η Λούτον είναι μακράν η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 84 τέρματα. Με βάση αυτά τα στοιχεία γιατί να μην προτιμήσουμε το OVER;

Κέμπριτζ-Έξετερ

Η Κέμπριτζ έχει σωθεί και βρίσκεται στο +15 από την επικίνδυνη ζώνη. Παράλληλα, δεν έχει κανονικό προπονητή, αφού προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά και συνεχίζει με υπηρεσιακό. Στα τελευταία έξι ματς έχει μόλις μία νίκη, αφού κατά δήλωση του τεχνικού της ομάδας, πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές και σε όσους δεν αγωνίστηκαν πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η Έξετερ έχει εξασφαλίσει τα play-off ανόδου και παράλληλα κυνηγάει την απευθείας άνοδο, όντας στο -5 από τη Γουίκομ και με παιχνίδι λιγότερο. Σε όλα αυτά βλέπουμε και τις αποδόσεις, με το διπλό να βρίσκεται σε αποδόσεις άνω του τριπλασιασμού. Από τις περιπτώσεις που ποντάρουμε κι ας μην έρθει ποτέ, αφού παίζουμε σωστά.

Σε ενδιαφέρει