Κάρντιφ – Γουλβς: Σύγκρουση κορυφής με φόντο την Πρέμιερ Λιγκ!

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι μεγάλη, καθώς ο νικητής θα βρεθεί με το ένα...πόδι στην Πρέμιερ Λιγκ.
wolves

Ντέρμπι κορυφής στην Τσάμπιονσιπ με την Κάρντιφ να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με έξι βαθμούς λιγότερους (αλλά κι ένα αγώνα λιγότερο) από τη σημερινή της αντίπαλο.

Τα προγνωστικά μου

Κάρντιφ – Γουλβς: Χ (3,50)

Ανάλυση

Οι Ουαλοί βρίσκονται σε σούπερ αγωνιστική κατάσταση και πλέον διεκδικούν με αξιώσεις όχι μόνο την απευθείας άνοδο αλλά ακόμη και την πρώτη θέση! Ενδεικτικό είναι ότι στα τελευταία έξι ματς μετρούν πέντε νίκες και μια ισοπαλία (1-1) στο Μπράμπαλ Λέιν κόντρα στη Σέφιλντ Γιουν. Πάντως ο προπονητής της ομάδας Νιλ Γούορνοκ έχρισε φαβορί τη… Γουλβς! Πρόκειται για σύγκρουση δύο αντίθετων ποδοσφαρικών φιλοσοφιών, αφού η Κάρντιφ καθ’ όλη τη χρονιά στηρίχτηκε στην «σκληρή» άμυνά της. Στα αγωνιστικά εκτός μάχης για τους γηπεδούχους είναι οι τρεις τραυματίες Ρόλς, Γουόρντ και Ρίτσαρντς.

Ο τεχνικός των «Λύκων», ο Πορτογάλος Νούνο έχει φτιάξει μία αξιόπιστη ομάδα, η οποία βασίζεται στην καλή επιθετική της λειτουργία. Έτσι, οι «Λύκοι» είναι μόνοι πρώτοι στην Τσάμπιονσιπ και φαντάζουν ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς κατεβαίνει πάνοπλη στο Κάρντιφ, αφού επιστρέφουν από τιμωρία και οι Νέβες και Ντόχερτι που δεν αγωνίστηκαν στον προηγούμενο ματς με τη Χαλ.   

Πιθανές ενδεκάδες

Κάρντιφ (4-3-3)

Έθεριτζ

Μάνγκα

Μόρισον

Μπάμπα

Μπένετ

Πάτερσον

Γκρούιτς

Γκούρναρσον

Μέντεζ-Λεγκ

Ζοχορέ

Χόιλετ

Γουλβς (3-4-3)

Ρούντι

Μπένετ

Κόαντο

Μπολί

Ντόχερτι

Νέβες

Σάις

Ντάγκλας

Κόστα

Γιότα

Καβαγέρο

Εκτίμηση

Στο ματς αναμένεται να κυριαρχήσουν τα στοιχεία του πάθους, της έντασης και της νευρικότητας. Αλλωστε παρά τη διαφορά αγωνιστικής φιλοσοφίας, οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες. Συνεπώς είναι πολύ πιθανό η μία ομάδα να «εξουδετερώσει» την άλλη και να προκύψει η ισοπαλία. Χ

Σε ενδιαφέρει