Α’ Ιταλίας: Η… ουρά στις φλόγες

Εξ αναβολής μάχες στο Καμπιονάτο που αναμένεται να κρίνουν πολλά στη μάχη της επιβίωσης. Με αρκετές απουσίες η Κροτόνε στο Τορίνο, αλλά με το κίνητρο στην πλευρά της.
Α’ Ιταλίας: Η… ουρά στις φλόγες

Εκτός από το μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Μιλάνου το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τρεις οριακές αναμετρήσεις για την 27η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.

Μπενεβέντο – Βερόνα

Εχει αποχαιρετήσει προ πολλού την κατηγορία η Μπενεβέντο και σε 29 αγωνιστικές έχει μόνο τρεις νίκες στη φετινή σεζόν. Υπάρχει απογοήτευση. Ταπεινωτικό 6-2 από τη Λάτσιο. Προς τιμήν της το ότι έμεινε από νωρίς με δέκα και κατάφερε να προηγηθεί. Κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος. Λείπουν Πουτζιόνι, Λουτσιόνι και Κόστα. Πέντε over στα επτά τελευταία. Η Βερόνα ηττήθηκε δίκαια από την Ιντερ με 3-0. Νωρίτερα είχε φάει μια ξεγυρισμένη πεντάρα από την Αταλάντα. Το σημερινό ματς είναι όλα τα λεφτά όσον αφορά τη μάχη της επιβίωσης. Δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών. Δεν παίζουν ο κίπερ Νίκολας και ο αμυντικός Φάρες. Τρία over στα τέσσερα τελευταία. Αδικαιολόγητος ο φαβοριτισμός της Μπενεβέντο, αλλά δεν έχει κανέναν λόγο να χαριστεί και η Βερόνα δεν με γεμίζει. Πολλά λάθη στα μετόπισθεν από τις δύο ομάδες. Διαθέτουν τις δύο χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Πολύ πιθανό goal/goal.

Κιέβο – Σασσουόλο

Σπουδαίο 2-1 για την Κιέβο εις βάρος της Σαμπντόρια και καθοριστικό βήμα παραμονής. Η εστία της παραβιάζεται εδώ και επτά ματς. Τρία goal/goal και over στα πέντε τελευταία. Απόψε δεν θα έχει λόγω τιμωρίας τον αμυντικό Τόμοβιτς. Λείπει ο μέσος Μπαστιέν. Στο σπίτι της έχει 10 goal/goal στα 14 τελευταία ματς. Κλασικό 4-4-2 με Ινγκλέζε και Στεπίνσκι στην επίθεση. Η Σασσουόλο ισοβαθμεί με την αντίπαλό της και αγνοεί την ήττα στα τρία τελευταία ματς. Σπαθάτο 1-1 κόντρα στη Νάπολι. Ισοφαρίστηκε στο 80’ και παραλίγο να χάσει το ματς στο φινάλε. Τρία σερί goal/goal και πέντε διαδοχικά ματς με σύνολο τερμάτων «2-3». Δεν αλλάζει το 3-5-2 με Μπαμπακάρ και Πολιτάνο στην επίθεση. Οι δύο ομάδες βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πάνω από ην γραμμή του υποβιβασμού. Έχουν έναν αέρα, αλλά δεν αισθάνονται καθόλου άνετα. Μια διαφαινόμενη ισοπαλία θα την κρατήσει ισόβαθμες και σε σχετική απόσταση. Δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο.

Τορίνο – Κροτόνε

Η Τορίνο δεν προλαβαίνει την Ευρώπη, αλλά τουλάχιστον επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις επικρατώντας της Κάλιαρι στη Σαρδηνία με 4-0. Ετσι έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών. Παίζει πολύ ελεύθερα. Τέσσερα διαδοχικά over. Δεν παίζει ο ακραίος Μολινάρο. Με 3-4-1-2 κι απόψε έχοντας τους Φαλκέ και Μπελότι στην επίθεση. Η Κροτόνε πολύ δύσκολα θα επιβιώσει στη φετινή σεζόν. Παλεύει, αλλά μένει με την όρεξη. Ηττες με 2-0 από Ρόμα και Φιορεντίνα. Μόνο τη Σαμπντόρια έχει κερδίσει στα επτά τελευταία. Επηρεάζουν οι απουσίες των Ναλίνι, Σίμιτς, Καπουάνο, Μαντραγκόρα και Στόιαν. Με Τρότα και Σίμι στην επίθεση του 3-5-2 για τους φιλοξενούμενους. Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2. Ο άσος κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και εφόσον το κίνητρο το έχει η Κροτόνε δεν αξίζει. Το goal/goal πληρώνει εξαιρετικά και κινείται στα επίπεδα του διπλασιασμού.

 

Σε ενδιαφέρει