Ρωσία – Γαλλία: Αμυντικοί προβληματισμοί για αμφότερες

Ρωσία και Γαλλία συγκρούονται στην Αγία Πετρούπολη, ψάχνοντας λύσεις στην ανασταλτική τους λειτουργία.
Ρωσία&#;Γαλλία:Αμυντικοίπροβληματισμοίγιααμφότερες

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρωσία και Γαλλία στο νεόκτιστο γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης, με τους προσεχείς διοργανωτές και τους «τρικολόρ» να βρίσκονται σε περίοδο αγωνιστικής αναζήτησης.

Τα προγνωστικά μου

Ρωσία-Γαλλία: 2 και OVER 2.5 (2.35)

ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολλά αγωνιστικά ζητήματα έχει να λύσει μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου η διοργανώτρια, Ρωσία. Ακόμα μία κακή εμφάνιση, εκ νέου σε φιλική αναμέτρηση, για την ομάδα του Τσερτσέσοβ, αυτή τη φορά κόντρα στη Βραζιλία. Ήττα με 3-0 στο «Ολιμπίνσκι», σκορ που μάλλον κολακεύει τους γηπεδούχους, που είχαν σε σχετικά καλό βράδυ τον Ακινφέεφ, που κράτησε το σκορ σε λογικά επίπεδα. Μεγάλο πρόβλημα οι απουσίες, αφού λείπουν 5 – 6 βασικοί ποδοσφαιριστές (κυρίως στην άμυνα), με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα εν όψει επίσημων υποχρεώσεων, τη στιγμή που και το επίπεδο πέφτει αισθητά. Δεν ήταν η πρώτη «τριάρα», αφού και στο προηγούμενο φιλικό τον Νοέμβριο με την Ισπανία, είχε δεχθεί επίσης τρία γκολ, σε μια εντυπωσιακή ισοπαλία με 3 – 3.

 

Ωστόσο, ούτε στο συγκρότημα της Γαλλίας κυλούν όλα ρόδινα. Το αντίθετο… Όση ποιότητα διαθέτει μεσοεπιθετικά με τους Λεμάρ, Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Μαρσιάλ, Ντεμπελέ κλπ., τόση αφέλεια τη διακρίνει στα μετόπισθεν. Όλα τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ φανερώθηκαν στο ενενηντάλεπτο του «Stade de France» κόντρα στην Κολομβία, όταν προηγήθηκε μέχρι το 26’ με 2 – 0, αλλά τελική ηττήθηκε(!) με 3 – 2. Έξαλλος ο εκλέκτορας των «τρικολόρ», όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ,  με την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του. Για αυτό το λόγο δεν είναι καθόλου βέβαιο τι θα αποφασίσει για το αποψινό ματς, αναφορικά με τις επιλογές της ενδεκάδας.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρωσία (4 – 2 – 3 -1 )

Λούνεφ

Σμόλνικοφ

Γκράνατ

Κουτέποφ

Κουντριάσοφ

Ζιρκόφ

Μίραντσουκ

Ερόκιν

Γκλουσακόφ

Γκολοβίν

Σμόλοφ

Γαλλία (4 – 3 – 3)

Γιορίς

Παβάρντ

Κοσιελνί

Ουμτιτί

Ερνάντες

Πογκμπά

Καντέ

Ραμπιό

Μαρσιάλ

Ντεμπελέ

Εμπαπέ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Προβλήματα στην άμυνα και για τις δύο ομάδες, με τη Γαλλία όμως να σφύζει από ποιότητα στην επίθεση και να ψάχνει αντίδραση από την ταπεινωτική ήττα από την Κολομβία. Διπλό και OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει