Αγγλία: Βλέπει κορυφή η Σριούσμπερι

Με νίκη επί της κομπλεξικής Νλρθάμπτον η Σριούσμερι πατάει κορυφή στην Α’ Αγγλίας και βλέπει… Τσάμπιονσιπ.
Shrewsbury Town v Northampton Town Sky Bet KJZ jhGYPel

Με φόρα η Σριούσμπερι, αποφασισμένη η Ροτσντέιλ στην Α’ Αγγλίας. Προσέχουν για να έχουν Κρου και Φόρεστ – Γκριν στη δεύτερη κατηγορία.

Ανάλυση

Νόρθαμπτον – Σριούσμπερι

Βρέθηκε και πάλι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη η Νορθάμπτον μετά το βαρύ 3-0 από τη Ρόδεραμ. Αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν η άμυνα. Αν συνεχίσει έτσι δεν θα την βγάλει καθαρή. Σημαντικό το εντός έδρας κόμπλεξ. Πέντε ματς χωρίς νίκη και οχτώ goal/goal στα 11 τελευταία. Σπουδαία νίκη για τη Σριούσμπερι κόντρα στην Σκάνθορπ. Διπρόσωπη. Στο πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω και η αντίπαλός της έχασε πέναλτι. Στο δεύτερο έφερε τούμπα το ματς επικρατώντας με 2-1 και είχε δοκάρι. Όταν βρίσκει ρυθμό δύσκολα έχει αντίπαλο στην κατηγορία. Ευκαιρία απόψε να πατήσει κορυφή. Δύσκολα θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά το διπλό έχει τον πρώτο λόγο. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε της αντιπάλου της με 1-0. Δεν αποκλείω και πάλι το τρίποντο να έρθει στο γκολ.

 

Ροτσντέιλ  – Φλίτγουντ

Αξιέπαινη η προσπάθεια της Ροτσντέιλ το τελευταίο διάστημα. Δίνει μεγάλη μάχη για να βγει από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας και να σώσει μια κακή σεζόν. Απέχει πέντε βαθμούς από την γραμμή, αλλά ουσιαστικά κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού ακριβώς πάνω σε αυτή βρίσκεται η σημερινή αντίπαλό της, επί της οποίας έχει δύο ματς λιγότερα. Απαντες έχουν πεισμώσει από το πρόσφατο 1-1 με τη Γουίμπλεντον. Ηταν ανώτερη στο χορτάρι και από καθαρή ατυχία δεν πήρε τη νίκη. Εξι under στα οχτώ τελευταία. Η Φλίτγουντ συνεχίζει να ακροβατεί, με τον Σέρινταν να συνεχίζει το ταμπούρι αμυντικά. Με μπόλικη τύχη το 0-0 κόντρα στην Τσάρλτον. Δεν έχει νίκη το τελευταίο δίμηνο. Προβλέψιμή επιθετικά. Οχτώ goal/goal στα δέκα τελευταία. Παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον πρώτο γύεο στη Ροτσντέιλ. Η δίψα, η αποφασιστικότητα και η μεγαλύτερη εμπειρία της γηπεδούχου με οδηγούν στον άσο, που γνωρίζει πτώση.

Κρου – Φόρεστ Γκριν

Σπουδαίο ματς στην ουρά της βαθμολογίας της Β’ Αγγλίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν να βράζουν στο ίδιο καζάνι και έχουν μικρές διαφορές. Ηττα για την Κρου από την Κόβεντρι με 2-1. Δεν άξιζε κάτι καλύτερο. Παραμένει στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν φοβάται άμεσα, αλλά δεν… κοιμάται και άνετα. Λείπει ο πρώτος σκόρερ Πόρτερ, που έχει πετύχει εννιά γκολ φέτος. Η Φόρεστ Γκριν ισοβαθμεί με την αντίπαλό της και βρίκκεται και αυτή στο +6 από την τελευταία δυάδα. Αν το ματς με την Ακρινγκτον έληγε στο 80’ θα είχε πάρει μια σπαθάτη ισοπαλία. Εσκασε στο φινάλε και δέχτηκε δύο γκολ χάνοντας τελικά με 3-1. Ο σκόρερ Ντοτζ με 16 γκολ συνεχίζει να πονάει και δύσκολα θα ρισκάρει. Στον πρώτο γύρο η Φόρεστ Γκριν επικράτησε της Κρου με 3-2. Απόψε δύσκολα θα δούμε ένα ματς τόσο πλούσιο. Ο φόβος του υποβιβασμού και οι απουσίες στην επίθεση θα κάνουν τις ομάδες ξεκάθαρα πιο επιφυλακτικές. Εξάλλου, μια ισοπαλία δεν θα τους κακοπέσει θεωρητικά. Προς το under είμαι προσωπικά.  

Σε ενδιαφέρει