Απ. Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Ο τίτλος σε μια κλωστή

Ακροβατούν στην κορυφή Απ. Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ, με τον τίτλο να δείχνει πως θα κριθεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.
apoel  e

Ντέρμπι κορυφής στο κατάμεστο «Τσίρειο» ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, με τις ομάδες να διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία.

Τα προγνωστικά μου

Απ. Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Goal/Goal (1.70)

Ο Απ. Λεμεσού διανύει την καλύτερή του φάση στη σεζόν τρέχοντας ένα σερί επτά νικών με πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 2-1 κόντρα στην Ανόρθωση. Τέσσερα σερί goal/goal και over. Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 με την Ανόρθωση στο Κύπελλο και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς όσον αφορά την πρόκριση. Στην κανονική περίοδο είχε ηττηθεί εντός έδρας από τον ΑΠΟΕΛ με 2-1, σε ένα πολύ οριακό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μάλιστα αυτή είναι και η μοναδική φετινή του ήττα. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μόλις 17 γκολ παθητικό. Απουσιάζει ο καλός επιθετικός Σαρδινέρο. Θα παίξει με 4-3-3 και τους Παπουλή, Γιάκολις και Μάγκλιτσα να αποτελούν τη βασική τριπλέτα στην επίθεση.

Ο ΑΠΟΕΛ μετά από ένα σερί επτά νικών έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ Λάρνακας. Ετσι ο Απόλλωνας τον έπιασε στη βαθμολογία. Προκρίθηκε στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα παίζοντας με αλλαγές κει παραχωρώντας 2-2 στη Νέα Σαλαμίνα. Πάτησε πάνω στο 3-0 του πρώτου αγώνα. Πέντε goal/goal στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση με 35 γκολ σε 14 αγώνες. Στη Λεμεσό δεν τα πηγαίνει καλά τα τελευταία χρόνια μετρώντας 6 ήττες στις 8 τελευταία επισκέψεις του. Με 4-3-3 και οι φιλοξενούμενοι έχοντας μπροστά τους Ποτέ, Αλωνεύτη και Ορ.

Εκτίμηση

Ντερμπάρα ολκής, που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Συγκρούονται οι δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος. Φέτος ο ΑΠΟΕΛ πέρασε νικηφόρα από τη Λεμεσό, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει κακή παράδοση. Αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης δίνω στο goal/goal περιμένοντας μια αναμέτρηση που θα περάσει από το 1-1.

Σε ενδιαφέρει