Ντέρμπι – Κάρντιφ: Το μομέντουμ των Ουαλών (αναβλήθηκε)

Τεράστιο βαθμολογικό ντέρμπι στο Πράιντ Παρκ με φόντο την άνοδο ανάμεσα στη Ντέρμπι και την φοβερά φορμαρισμένη Κάρντιφ.
Ντέρμπι – Κάρντιφ: Το μομέντουμ των Ουαλών (αναβλήθηκε)

Πέφτει η αυλαία της 38ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας με τη μάχη της πέμπτης του βαθμολογικού πίνακα Ντέρμπι με τη δεύτερη Κάρντιφ.

Τα προγνωστικά μου

Ντέρμπι – Κάρντιφ: Χ2 (1.55)

Ανάλυση

Σε κάθετη πτώση η Ντέρμπι τον τελευταίο μήνα, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός τριάδας και πλέον  να κινδυνεύει άμεσα να χάσει ακόμα και τα μπαράζ ανόδου. Κατήφεια και μεγάλος προβληματισμός στο εσωτερικό της. Ψάχνει ένα δυνατό φίνις. Επτά ματς δίχως τρίποντο με πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 0-0 με τη Νότιγχαμ. Τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία. Τουλάχιστον στο πιο πρόσφατο κράτησε μετά από καιρό απαραβίαστη την εστία της. Λείπει ο μέσος Λέντλι και οι Θορν και Γουίλαν, αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ο ηγέτης Χάντλστοουν συο κέντρο, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Σε φοβερή κατάσταση η Κάρντιφ, η οποία απειλεί ξεκάθαρα πλέον τη Γουλβς στη μάχη του τίτλου, ενώ δεν κουνιέται με τίποτα από τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Επτά σερί νίκες και 11 ματς αήττητη. Τελευταίο της θύμα η Μπρέντφορντ, της οποίας επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-1. Τρίτο σερί over και goal/goal. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά δεν μάσησε. Στον πρώτο γύρο έμεινε στο 0-0 με τη Ντέρμπι. Θα παραταχθεί χωρίς Ρέιλς και Μπράισον στη μεσαία γραμμή. Κυρίως ο πρώτος είναι αναντικατάστατος.

Εκτίμηση

Οριακό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Στόχος της Ντέρμπι να κρατηθεί μέχρι τέλους στις θέσεις των Μπαράζ. Η Κάρντιφ βλέπει απευθείας άνοδο. Το μομέντουμ είναι με τους Ουαλούς, που δεν χάνουν πουθενά κι από κανέναν το τελευταίο δίμηνο. Θα πάω στο Χ2.

Σε ενδιαφέρει