Καλλιθέα – ΟΦΗ: Δεν σκοράρει ούτε με αίτηση

Από τις 31 Ιανουαρίου έχει να βρει δίχτυα η Καλλιθέα στο πρωτάθλημα συμπληρώνοντας πάνω από 700 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ.
Καλλιθέα – ΟΦΗ: Δεν σκοράρει ούτε με αίτηση

Η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ ανοίγει απόψε με την άνιση μάχη της Καλλιθέας με τον δεύτερο ΟΦΗ.

Τα προγνωστικά μου

Καλλιθέα – ΟΦΗ: Under 2,5 (1.80)

Ανάλυση

Πολύ βαρύ το κλίμα στο εσωτερικό της Καλλιθέας. Σταθερά στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας , χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές και χωρίς γκολ στις επτά πιο πρόσφατες. Ξεκάθαρο το επιθετικό της πρόβλημα. Αγκάθι η απουσία του τιμωρημένου Ντιακιτέ απόψε, που είναι πολύ σταθερός αμυντικός. Ο Κορακάκης θα βρεθεί στην εξέδρα. Πάλεψε στον τελευταίο της αγώνα στην Δράμα κόντρα στη Δόξα, αλλά και πάλι έμεινε με την όρεξη χάνοντας με 2-0.

Ανακάλυψε σε ελάχιστο χρόνο τη νεοφερμένη Winmasters

Ο ΟΦΗ πετά από νίκη σε νίκη φτάνοντας τις οχτώ διαδοχικές και απειλώντας ανοιχτά πλέον τον Αρη στη μάχη του τίτλου. Απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή και πέντε από την τρίτη Παναχαϊκή, την οποία κρατάει σταθερά πίσω του. Εντυπωσιακό 3-0 επί των Τρικάλων. Συμπλήρωσε επτά διαδοχικά no goal, στα οποία έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Λείπουν ο μέσος Παπαστερνιανός και ο φορ Βουό απόψε. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει της Καλλιθέας με 2-1.

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες δεν μπορούν να συγκριθούν. Ξεκάθαρα ο πρώτος λόγος ανήκει στον ΟΦΗ, αλλά επειδή η Καλλιθέα δεν σκοράρει ούτε με αίτηση και στην έδρα της οδηγεί τα ματς στα όρια του ενός γκολ θα προτιμήσω χίλιες φορές το under περιμένοντας μια επαγγελματική νίκη των Κρητικών.

Σε ενδιαφέρει