Ρέθυμνο – Ολυμπιακός: Καμία σκοπιμότητα στην Κρήτη

Ελεύθερο μπάσκετ αναμένεται να δούμε απόψε στο Ρέθυμνο ανάμεσα στην πολύ επιθετική εντός έδρας τοπική ομάδα και τον χαλαρό Ολυμπιακό.
Ρέθυμνο – Ολυμπιακός: Καμία σκοπιμότητα στην Κρήτη

Η 18η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση του Ρεθύμνου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα προγνωστικά μου

Ρέθυμνο – Ολυμπιακός: Over 153,5 (1.85)

Ανάλυση

Μια ανάσα από το μεγάλο διπλό στο Λαύριο έφτασε το Ρέθυμνο, αλλά τελικά έμεινε με την όρεξη χάνοντας στο όριο με 78-77. Μοιραίος ο Αρμστεντ που αστόχησε στο τελευταίο σου για να χαρίσει τη νίκη στους Κρητικούς. Στόχος τους παραμένει η συμμετοχή στα πλέι οφ. Εχουν το ρόστερ για να τα καταφέρουν. Ο Αμερικανός μαζί με τους Γκούντγουιν, Γιαννόπουλο και Μούντι αποτελούν εγγύηση στο σκοράρισμα. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του. Δεν έχει κερδίσει ποτέ στο παρελθόν τον Ολυμπιακό σε σύνολο 20 αγώνων.

 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στη μαθηματική εξασφάλιση της πρώτης τετράδας της Ευρωλίγκας. Για ένα ημίχρονο αγχώθηκε κόντρα στην Μπάμπεργκ, αλλά στη συνέχεια φόρτσαρε και έφτασε δίκαια στο 87-79. Εξαιρετικοί οι αρχηγοί, με τον Σπανούλη να έχει 17 πόντους και τον Πρίντεζη 16. Η πρωτιά της κανονικής περιόδου στην Basket league έχει χαθεί προ πολλού, αλλά ο Σφαιρόπουλος ζητάει συγκέντρωση. Εκτός μάχης λόγω τενοντίτιδας ο Παπανικολάου.

Εκτίμηση

Ελεύθερο ματς στην Κρήτη. Το Ρέθυμνο στηρίζεται στην έκρηξη των πολλών Αμερικανών του, που ασχολούνται μόνο με την επίθεση. Ο Ολυμπιακός έχει συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση και προσεγγίζει πολύ ελεύθερα τα ματς πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Σφαιρόπουλου επικράτησε με 90-72. Πιθανό over.

Σε ενδιαφέρει