Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Ψάχνει ένα ξέσπασμα

Ο Παναθηναϊκός των τελευταίων κακών εμφανίσεων στην Ευρωλίγκα θα ψάξει απόψε να χρυσώσει το χάπι κόντρα στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα.
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Ψάχνει ένα ξέσπασμα

Με την άνιση μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο συνεχίζεται απόψε η 18η αγωνιστική της Basket League.

Τα προγνωστικά μου

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Over 93,5 Παναθηναϊκός (1.75)

Ανάλυση

Κατήφεια επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τη νέα κακή εμφάνιση στη Μαδρίτη και την βαριά ήττα από τη Ρεάλ με 92-75. Στατική άμυνα από τους παίκτες και εμφανώς αποδιοργανωμένη η επίθεση μετά την έλευση του Τζέιμς. Δεν υπάρχουν οι αυτοματισμοί που βλέπαμε πριν την επιστροφή του Αμερικανού. Ένα ξέσπασμα θα ψάξει απόψε βλέποντας τον Πανιώνιο ως το εξιλαστήριο θύμα. Ο Παππάς συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ακολουθούν δέκα μέρες με σερί αγώνων, αφού μετά τον σημερινό αγώνα θα παίξει την Τρίτη με την Κύμη και την Παρασκευή με τη Μάλαγα στην Ευρωλίκα. Κανονικά θα έπρεπε να παίζει την Κυριακή με την Κύμη, αλλά επειδή θα παίξουν ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ δεν το επέτρεψε η αστυνομία.

 

Ο Πανιώνιος πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα μετά το 70-69 κόντρα στον Κόροιβο, αλλά το πρόγραμμα μέχρι τέλους είναι βαρύ. Τουλάχιστον τον παρηγορεί το ότι τα Τρίκαλα δείχνουν να έχουν πετάξει λευκή πετσέτα,. Αρα απομένει μία θέση αντί για δύο που οδηγεί στην χαμηλότερη κατηγορία. Ο Μπράζελτον αποκτήθηκε άμεσα για να καλύψει το κενό του Νίλι που τραυματίστηκε. Σταθερά σε διψήφιο Δίπλαρος και Σαρικόπουλος. Θα παίξει ανοιχτά στο ΟΑΚΑ, αφού ξέρει ότι έχει μπροστά του ένα χαμένο παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε με 89-66.

Εκτίμηση

Δεν υπάρχει θέμα νικητή. Το θέμα είναι που θα σταματήσει η διαφορά. Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει τόσο μεγάλο βάθος, που ακόμα και ροτέισον όταν γίνεται δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα στο αγωνιστικό κομμάτι. Λογικό να βρίσκεται τόσο ψηλά το χάντικαπ και το line. Προσωπικά θα επιλέξω το over 93,5 στους πόντους των «πρασίνων», αφού ο Πανιώνιος συνεχίζει να μην ασχολείται με την άμυνα στις εξόδους του.

Σε ενδιαφέρει