Βερόνα – Κιέβο: «Σκοτωμός» στη Βερόνα

Στην κοινή τους έδρα, το Μπεντεγκόντι, συγκρούονται απόψε σε ένα σπουδαίο τοπικό ντέρμπι η Βερόνα με την Κιέβο. Αμφότερες μάχονται για την επιβίωσή τους.
dfa de fda bd fbfd

Μετά την αναβολή της περασμένης αγωνιστικής οι Ιταλοί ρίχνονται στη μάχη απόψε και επικρατεί αναβρασμός στην πόλη της Βερόνα.

Τα προγνωστικά μου

Βερόνα – Κιέβο: Goal/Goal (1.85)

Ανάλυση

Δεν έπαιξε με την Μπενεβέντο η Βερόνα και προσπάθησε να γεμίσει μπαταρίες στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Τορίνο στον τελευταίο της αγώνα. Και τα δύο γκολ ο Βαλότο.  Δέχεται γκολ εδώ και οχτώ ματς. Δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά την ουραγό Μπενεβέντο. Ξεσηκωμός στην πόλη, αφού ως γνωστόν το ματς με την Κιέβο είναι τοπικό ντέρμπι μίσους, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινή έδρα. Φέτος συγκρούστηκαν και στο Κύπελλο, με τη Βερόνα να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι με 5-4 μετά από ένα σβηστό 0-0. Δεν υπολογίζονται Ρόμουλο, Τζακάνι, Τσέρτσι και ο φορμαρισμένος Βαλότι. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με Κέαν και Πέτκοβιτς στην επίθεση.

 

Η Κιέβο πάλεψε εκτός έδρας το ματς με τη Φιορεντίνα, αλλά υπέκυψε με 1-0. Τρίτο under, no goal και σύνολο τερμάτων «0-1» στα τέσσερα τελευταία. Δέχεται γκολ εδώ και επτά αγώνες. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε της Βερόνα με 3-2. Σε κακή κατάσταση οι τυπική φιλοξενούμενοι με 9 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη στα 12 τελευταία. Παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν αισθάνεται καθόλου άνετα. Πολύ σημαντικές οι επιστροφές των Γκαμπερίνι, Μπίρσα και Ινγκλέζε. Ο τελευταίο θα παίξει φουνταριστός στο 4-3-2-1 του Μαράν.

Εκτίμηση

Δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη σε ένα τόσο μεγάλο τοπικό ντέρμπι μίσους. Τα αγωνιστικά νέα δείχνουν Κιέβο, αλλά βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων τα τεράστια αμυντικά τους κενά. Ένα κλικ πιο μπροστά το goal/goal, αφού δεν αποφεύγουν με τίποτα το λάθος στα μετόπισθεν.

Σε ενδιαφέρει