Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρ.: Με ψυχολογία τα «πουλάρια»

Η νίκη την περασμένη αγωνιστική για την Γκλάντμπαχ ίσως φέρει και την αγωνιστική της ανάταση από εδώ και πέρα.
Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρ.: Με ψυχολογία τα «πουλάρια»

Mε την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Bρέμης ανοίγει απόψε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga στη Γερμανία. Διαφορετικοί είναι οι στόχοι των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Πάντως, τα «πουλάρια» έχουν ανακτήσει ψυχολογία μετά τη νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική. 

Τα προγνωστικά μου

Γκλάντμπαχ – Βέντερ Βρέμης : 1X & NG (2,88)

Ανάλυση

Νίκη επιτέλους για την Γκλάντμπαχ μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες! Αφού κατάφερε να πετύχει γκολ μετά από 431 λεπτά αφλογιστίας, τότε ήρθε και το τρίποντο με 1-0 μέσα στην έδρα του Αννόβερο την περασμένη αγωνιστική. Η ανακούφιση ήταν μεγάλη για τον κόουτς Χέκινγκ, ο οποίος είχε περιέλθει κάτω από μεγάλη πίεση. Σήμερα, τα “πουλάρια” θέλουν τη νίκη για να μη χάσουν επαφή με την τετράδα, από την οποία υπολείπονται 5 βαθμούς. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο μπακ Γιάντσκε και ο Μπομπαντίγια, με τον τελευταίο να συνθέτει το επιθετικό δίδυμο με τον Στιντλ, ενώ εκτός παραμένει ο μπακ Βεντ. Αμφίβολοι είναι ο φορ Ράφαελ και ο μέσος Κουισάνς.

 

Με ένα αμφιλεγόμενο τέρμα στο 86′, η Βέρντερ Βρέμης κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 επί του Αμβούργου στο ντέρμπι του Βορρά. Αν και ήταν καλύτερη γενικά σε όλο το παιχνίδι, σίγουρα η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ απέχει μόλις δύο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και από εδώ και πέρα χρήσιμος θα είναι οποιοσδήποτε βαθμός μπορεί να μαζέψει. Στην τελευταία έξοδό της, πάντως, έχασε με 1-0 από τη Φράιμπουργκ. Εκτός παραμένει ο φορ Μπάρτελς. Ο Κρούζε αναμένεται να σηκώσει το βάρος στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Γκλάντμπαχ (4-4-2)

Ζόμερ
Όξφορντ
Γκίντερ
Βέστεργκααρντ
Ελβέντι
Κράμερ
Ζακάρια
Χόφμαν
Αζάρ
Στιντλ
Μπομπαντίγια

Βέντερ (4-1-4-1)

Παβλένκα
Γκέμπρε Σελασιέ
Βελίκοβιτς
Μοϊσάντερ
Αουγκούστινσον
Μπαργκφρέντε
Εγκεστάιν
Ντιλέινι
Γιουνούζοβιτς
Κάιντς
Κρούζε

Εκτίμηση

Με τη νίκη της στο προηγούμενο ματς η Γκλάντμπαχ θα κατέβει σήμερα με αρκετή αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι δε θα δούμε τρομακτικές διαφορές, αλλά μπορεί να πετύχει ένα γκολ και να κρατήσει πίσω το μηδέν για να φτάσει σε μια δεύτερη σερί επικράτηση. Πάω με το συντηρητικό 1Χ & ΝG.

Σε ενδιαφέρει