Τότεναμ – Ρότσντεϊλ: H πρόκριση έχει μεγάλο φαβορί

Στο χιονισμένο Λονδίνο η Τότεναμ θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρότσντεϊλ στο δρόμο προς τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.
Τότεναμ – Ρότσντεϊλ: H πρόκριση έχει μεγάλο φαβορί

Η Τότεναμ υποδέχεται απόψε την Ρόσντεϊλ στο χιονισμένο “Γουέμπλεϊ” για τον επαναληπτικό της φάσης των “16” του Κυπέλλου Αγγλίας. Με πολλές αλλαγές αγωνίστηκαν οι Λονδρέζοι στο πρώτο ματς, δίνοντας την ευκαιρία στην κατώτερη αντίπαλό τους να πάρει την ισοπαλία με 2-2 και να στείλει τη σειρά σε ρεβάνς. Λογικά, οι γηπεδούχοι… καθαρίζουν απόψε, όμως έχουν να αντιμετωπίσουν και την κακοκαιρία που ήρθε από την Ανατολή.

Τα προγνωστικά μου

Τότεναμ – Ρότσντεϊλ : GG (2,78)

Aνάλυση

Τελικά με ένα γκολ του… συνήθους υπόπτου Χάρι Κέιν στο 88′ , η Τότεναμ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία κατέβηκε ξεκάθαρα για να παίξει μόνο άμυνα. Απολύτως ευχαριστημένος έμεινε ο κόουτς Ποκετίνο, ο οποίος έκανε λόγο για απόδοση δικαιοσύνης στο τέλος. Καλή ευκαιρία για ροτέισον και ξεκούραση για τους βασικούς του αποτελεί το σημερινό ματς, αφού μετά από αυτό ακολουθεί το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με τη Χάντερσφιλντ και μεσοβδόμαδα ο επαναληπτικός με τη Γιουβέντους για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα θα μείνουν εκτός οι στόπερ Αλντερβέιρελντ και Βερτόνγκεν. Από την άλλη μεριά, η Ρότσντεϊλ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Γουίγκαν, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση της League 1. Πάντως, το γεγονός ότι έχει τέσσερα ματς λιγότερα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Χιλ να αισιοδοξεί για την παραμονή της στην κατηγορία. Ο ίδιος βλέπει αρκετή προσπάθεια από τους παίκτες του, όμως θεωρεί ότι πια υπάρχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης που αποτρέπει τα θετικά αποτελέσματα, ενώ για το αποψινό ματς θέλει να δει παίκτες που να πιστεύουν στην πρόκριση κι ας μην τα καταφέρουν. Εκτός θα μείνουν ο μπακ Γουάισμαν και ο φορ Άντριου.

Εκτίμηση

Η Τότεναμ θα ευχόταν σίγουρα να μην είχε τη σημερινή εκρεμμότητα. Εκτός από την Ρότσντεϊλ έχει να ατνιμετωπίσει και τις κακές καιρικές συνθήκες που σε αυτήν την περίπτωση ευνοούν την χειρότερη ομάδα. Όπως και να ‘χει πιστεύω θα περάσον οι γηπεδούχοι, ενώ το μόνο που μπορώ να ποντάρω είναι να πετύχουν το γκολ της τιμής οι φιλοξενούμενοι. GG

Σε ενδιαφέρει