Λεβάντε – Μπέτις: Παίζει το κεφάλι του ο Μουνίθ

Τελεσίγραφο δέχτηκε από τη διοίκηση της Λεβάντε ο κόουτς Μουνίθ, που απόψε παίζει τη θέση του στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Μπέτις.
Gol Betislevante

Μάχη διαφορετικών στόχωσν στο Θιουτάτ Ντε Βαλένθια ανάμεσα στη Λεβάντε και την Μπέτις, με την οποία ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική της Πριμέρα.

Τα προγνωστικά μου

Λεβάντε – Μπέτις: Goal/Goal (1.60)

Ανάλυση

Δεν μπήκε ποτέ στο ματς με τη Σοσιεδάδ η Λεβάντε και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 3-0. Τραγική εμφάνιση, όπως και η συνολική της παρουσία προσφάτως το τελευταίο διάστημα. Δώδεκα ματς δίχως νίκη με 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Πέντε διαδοχικά over. Δώδεκα γκολ έχει δεχτεί σε αυτό το διάστημα. Παραμένει η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία μετρώντας 11 «Χ» σε 24 αγώνες. Ο Μουνίθ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού η διοίκηση του είπε ξεκάθαρα πως αν δεν πάρει το ματς απόψε φεύγει. Καθαρό 4-4-2 απόψε με Πατσίνι και Ρογιέρ να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο.

 

Η Μπέτις βρίσκεται στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας είναι του ύψους ή του βάθους. Έχει ρεκόρ 4-1-6. Στον τελευταίο της αγώνα μετά από ένα απίστευτο ματς ηττήθηκε από τη Ρεάλ με 5-3. Τερμάτισε ένα σερί δύο νικών. Πέντε over στα έξι τελευταία ματς. Στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Λεβάντε επικράτησε με 3-1 και 1-0. Στον πρώτο γύρο καθάρισε πολύ εύκολα την αντίπαλό της με 4-0. Λείπουν Σανάμπρια, Φεντάλ και Γουαρδάδο. Θα παίξει για ακόμα μία φορά με 5-2-3. Ολη την πλευρά θα πάρουν οι ακραίοι Φράνθις και Ζούνιορ. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Χοακίν, Λορέν και Μπουντεμπούζ.

Πιθανές ενδεκάδες

Λεβάντε (4-4-2)

Οϊερ

Κόκε

Ποστίγκο

Καμπάκο

Λούνα

Τζέισον

Λέρμα

Ντουκουρέ

Μοράλες

Πατσίνι

Ραγιέρ

Μπέτις (5-2-3)

Αντάν

Φράνθις

Μπαραγκάν

Μπαρτρά

Μαντί

Ζούνιορ

Φαμπιάν

Γκαρθία

Χοακίν

Λορέν

Μπουντεμπούζ

Εκτίμηση

Η Λεβάντε επιβάλλεται να επιτεθεί, αφού ψάχνει αποκλειστικά τη νίκη-ανάσα απόψε. Η Μπέτις ψάχνει αποκλειστικά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα προσεγγίζοντας κάθε αναμέτρηση φουλ επιθετικά. Θα επιλέξω το goal/goal, σε μια αναμέτρηση κακών αμυνών.

Σε ενδιαφέρει