Σταντάρ Λιέγης – Μπριζ: Νίκη για διαφορετικούς λόγους

Μόνο το τρίποντο ψάχνουν απόψε στο μεταξύ τους ντέρμπι Σταντάρ και Μπριζ για διαφορετικούς, όμως, λόγου η κάθε μια.
DViygCWkAYyn

Μεγάλο ντέρμπι ονομάτων στο Σλεσιν ανάμεσα στη Σταντάρ Λιέγης και την Κλαμπ Μπριζ, λίγες μέρες μετά τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τα προγνωστικά μου

Σταντάρ Λ. – Κλαμπ Μπριζ: GG & Over 2,5 (2.00)

Ανάλυση

Η Σταντάρ μπορεί να γκέλαρε στο ντέρμπι μίσους με τη Σαρλερουά, αλλά το τελικό 1-1 μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρει έτσι όπως ήρθε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έμεινε με δέκα παίκτες στο 66’ και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε με παίκτη λιγότερο. Μόνο μία ήττα στην τελευταία εξάδα αγώνων της με πέντε over σε αυτό το διάστημα. Λείπει απόψε ο αμυντικός Λαϊφης. Επιστρέφει ο Λουιντάμα πίσω. Προσφάτως απέκλεισε την Μπριζ στα ημιτελικά του Κυπέλλου κερδίζοντας εντός με 4-1 και χάνοντας στη ρεβάνς 3-2 με ανατροπή.

 

Η Μπριζ θέλει απόψε να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον πρόσφατο αποκλεισμό της στο Κύπελλο από την ομάδα της Λιέγης. Μπορεί να αγνοεί το τρίποντο εδώ και τέσσερις αγώνες μετά το 2-2 με την Γκενκ, αλλά δεν απειλείται από κανέναν στη μάχη της πρωτιάς. Εχει δέκα βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της. Τέσσερις ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα με τέσσερα over. Μόλις τρεις ήττες στις 13 φετινές της εξόδους. Διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Έχει σε 27 αγωνιστικές 21 over. Λείπουν Σχολζ, Βόσεν, Πουλέν και Νακάμπα.

Εκτίμηση

Μεγάλο ντέρμπι ονομάτων, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη. Η Μπριζ για να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και η Σταντάρ για να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα. Με οδηγό τη μεταξύ τους παράδοση και τα φετινά τους κατορθώματα θα επιλέξω με κλειστά μάτια το combo goal/goal και over.

Σε ενδιαφέρει