Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ: Χωρίς επίσημα το 2018

Κατευθείαν στα βαθιά πέφτουν Ερυθρός Αστέρας και ΤΣΣΚΑ, που κοντράρονται στο Βελιγράδι για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ χωρίς να έχουν άλλο επίσημο ματς μέσα στο 2018.
Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ: Χωρίς επίσημα το 2018

Πρώτος ματς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την ΤΣΣΚΑ. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στη Μόσχα.

Τα προγνωστικά μου

Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ: 1X (1.55)

Ανάλυση

Οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος Σερβίας και μάλιστα πολύ εύκολα έχοντας χτίσει μια διαφορά εννιά βαθμών από την Παρτιζάν ρίχνεται στη μάχη του Γιουρόπα με άγριες διαθέσεις ο Ερυθρός Αστέρας. Στόχος το πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα σε μία αντίπαλο που δεν έχει μεγάλες διαφορές ποιοτικά. Έκανε ένσταση σχετικά με την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και δικαιώθηκε, αφού η ΟΥΕΦΑ την απέσυρε. Πλέον ισχύει με αναστολή. Απέκτησε τον Μπεν από τον Ολυμπιακό. Στην έδρα του φέτος έχει χάσει μόνο από την Άρσεναλ και μάλιστα στο όριο με 1-0. Τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν under. Τα πέντε πιο πρόσφατα είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 έχοντας τον Μποάκιε στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω τους Πέσιτς, Μπεν και Σρνιτς.

 

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να βρίσκεται στην πέμπτη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος, αλλά η προετοιμασία της κατά την περίοδο της διακοπής πήγε θαυμάσια και δείχνει πανέτοιμη για τη μεγάλη αντεπίθεση. Στο τελευταίο της φιλικό κέρδισε την Ελτσε με 3-0. Έφερε μεγάλο ενθουσιασμό η επιστροφή του Μούσα, ο οποίος έβγαλε μάτια στα φιλικά. Βρέθηκε στο Γιουρόπα μέσω της τρίτης θέσης του Τσάμπιονς Λιγκ αφήνοντας από κάτω την Μπενφίκα. Τα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Δεν υπολογίζονται Μπερεζούσκι και Σενίκοφ. Θα παραταχθεί με 3-4-2-1 έχοντας τον Μούσα στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω του θα κινούνται Βιτίνιο και Τζαγκόεφ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ερυθρός Αστ. (4-2-3-1)

Μπόργιαν

Ρόντιτς

Ταλέκ

Σάβιτς

Στόικοβιτς

Ντόναλντ

Γιόβισιτς

Πέσιτς

Μπεν

Σρνιτς

Μποάκιε

ΤΣΣΚΑ   (3-4-2-1)

Ακινφέεφ

Βάσιν

Β.Μπερεζούτσκι

Ιγκνάσεβιτς

Φερνάντες

Γκολοβίν

Ντάτσχο

Ναμπάμπκιν

Βιτίνιο

Τζαγκόεφ

Μούσα

Εκτίμηση

Μάχη που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Γρίφος οι δύο ομάδες, αφού δεν έχουν στην πλάτη τους κανένα επίσημο παιχνίδι μέσα στο 2018. Υπό αυτές τις συνθήκες οποιαδήποτε πρόβλεψη φαντάζει παρακινδυνευμένη. Λόγω έδρας ο Αστέρας έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά η έλευση του Μούσα στην ΤΣΣΚΑ τη γιγαντώνει επιθετικά. Δεν βγάζω άκρη…

Σε ενδιαφέρει