Φούτμπολ Λιγκ: Ανεβασμένος ο Εργοτέλης

Άργησε κομματάκι να ξυπνήσει ο Εργοτέλης, αλλά τουλάχιστον έχει την ευκαιρία απόψε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη στο Αιγίνιο.
Panaxa Beroia   Mwraitis

Εξοδος κινδύνου για την Παναχαϊκή στη 16η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ στην Καρδίτσα κόντρα στην αήττητη εντός Αναγέννηση.

Ανάλυση

Αναγ. Καρδίτσας – Παναχαϊκή

Εμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ η Αναγέννηση κόντρα στον Εργοτέλη και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κλέψει τουλάχιστον τον βαθμό. Πρώτη ήττα μετά από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3» γκολ. Διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρας στην κατηγορία έχοντας ρεκόρ 6-1-0 στο σπίτι της. Η Παναχαϊκή μάχεται για την άνοδο και ως τώρα βρίσκεται δικαίως στη δεύτερη θέση, από την οποία έπεσε βέβαια εχθές λόγω της νίκης του ΟΦΗ. Θέλει να επιστρέψει, αλλά το 101 με τον Πασερραϊκό αποτέλεσε μεγάλο πισωγύρισμα. Δεύτερη σερί ισοπαλία. Σημάδια κόπωσης. Τέσσερα σερί under. Μακριά από την Πάτρα έχει μόνο μία ήττα σε επτά αγώνες. Αναμένεται να πέσουν κορμιά. Ξεκάθαρα ομάδα έδρας η Ααναγέννηση, ανώτερη ποιοτικά η Παναχαϊκή. Δεν αποκλείω μια ισοπαλία να αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο.

Οριακή αναμέτρηση στην Καρδίτσα. Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Αιγινιακός – Εργοτέλης

Ο Αιγινιακός όσο δεν σκοράρει δεν θα κερδίζει. Τέσσερα ματς δίχως τρίποντο. Δύο κολλητά 0-0 κόντρα σε Τρίκαλα και Καλλιθέα. Πέντε under και no goal στην τελευταία εξάδα αγώνων. Δεν παίζουν σήμερα οι πολύτιμοι Βλάχος και Σοφιάνης σε μεσαία γραμμή και επίθεση. Στα επτά εντός έδρας παιχνίδια του έχει υποστεί μόλις μια ήττα. Συμμάζεψε την άμυνά του ο Εργοτέλης και τα θετικά αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν. Προσπάθησε σε μια κατηγορία που η άμυνα πάντα έχει τον πρώτο λόγο να παίξει επιθετικά και το πλήρωσε. Πλέον, μάχεται για την επιβίωσή του. Πέντε ματς δίχως ήττα και χωρίς να δεχτεί γκολ. Πιο πρόσφατο το 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκόρερ τον εξαιρετικό Κάιπερς. Εχει πετύχει τα 10 από τα 17 φετινά γκολ της ομάδας. Απέκτησε τον μέσος Μπρουμς που θα βοηθήσει σίγουρα. Η ποιότητα του Εργοτέλη είναι αδιαμφισβήτητη και το μομέντουμ είναι στη δική του πλευρά. Θα επιλέξω το Χ2 σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Σε ενδιαφέρει