Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Προσεκτικές στο Μεστάγια

Δύσκολα θα επιτεθούν από νωρίς Βαλένθια και Μπαρτσελόνα στον σημερινό ημιτελικό του Μεστάγια που θα δώσει το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Barcelona vs Valencia Highlights

Αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ισπανίας. Η Μπάρτσα κέρδισε 1-0 στο Καμπ Νόου. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της Βαλένθια με 1-0 θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Under 3,5 (1.70)

Ανάλυση

Η Βαλένθια συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές ήττες και δείχνει ξεκάθαρα σκασμένη από την κούραση. Βέβαια, προσφάτως έχει βγάλει ένα τρομερά δύσκολο πρόγραμμα χάνοντας κατά σειρά από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο με τέρματα 1-6! Πολύ σημαντικές οι επιστροφές των Γκέδες και Βιέδο απόψε. Θα βοηθήσουν στην προσπάθεια ανατροπή. Απουσιάζουν Περέιρα και Μουρίγιο. Φέτος υποδέχτηκε για το πρωτάθλημα της Μπάρτσα και παρότι προηγήθηκε τελικά έμεινε στο 1-1. Με 4-4-2 απόψε και τους Βιέτο, Ροντρίγκο να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο. Σολέρ και Κοκλέν θα σηκώσουν το βάρος στο δημιουργικό κομμάτι από τα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής.

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Aφορά την αγορά “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάνει το πρώτο βήμα της πρόκρισης. Κέρδισε τη Βαλένθια με 1-0 χάρη στο γκολ του Σουάρες στο 67’. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόλλησε στο 1-1 με την Εσπανιόλ σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ο Βαλβέρδε δεν ξεκίνησε τον Μέσι, αφού έχει μεγάλη απόσταση από τους διώκτες της στην Πριμέρα, αλλά μόλις είδε τα δύσκολα τον έριξε στη μάχη. Στα 35 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Οι Βερμάλεν και Ντεμπελέ δεν υπολογίζονται απόψε. Αναμένεται ένα καθαρό 4-4-2 απόψε από τους Καταλανούς με Σουάρες και Μέσι να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Πιθανές ενδεκάδες

Βαλένθια (4-4-2)

Ντομενέκ

Μοντόγια

Γκαράι

Γκάμπριελ

Γκαγιά

Σολέρ

Κοντόγκμπια

Παρέχο

Κοκλέν

Ροντρίγκο

Βιέτο

Μπαρτσελόνα (4-4-2)

Σίλεσεν

Σεμέδο

Πικέ

Ουμτιτί

Άλμπα

Ρομπέρτο

Ράκιτιτς

Μπουσκέτς

Παουλίνιο

Μέσι

Σουάρες

Εκτίμηση

Θα πέσουν κορμιά στο Μεστάγια, όπου βγαίνει ο ένας φιναλίστ του Κυπέλλου. Ήδη η Σεβίλλη περιμένοντας την αντίπαλό της. Η Βαλένθια θα είναι προσεκτική, αφού ξέρει πως αν δεχτεί γκολ τελειώνει το παραμύθι. Η Μπαρτσελόνα περισσότερο έχω την αίσθηση πως θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα. Κουβαλάει την κόπωση από ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ, σε έναν βαρύ κι ασήκωτο αγωνιστικό χώρο. Το under 3,5 στα επίπεδα του 1.70 δεν με χαλάει καθόλου.

Σε ενδιαφέρει