Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Ψάχνουν την υπέρβαση οι Περιστεριώτες

Ένα θαύμα ψάχνει ουσιαστικά απόψε ο Ατρόμητος, αφού καλείται έχοντας σοβαρές απουσίες να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 της Τούμπας.
atromitos paok

Το τέταρτο εισιτήριο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος βγαίνει απόψε από τη μάχη του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ.

Τα προγνωστικά μου

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (2.02)

Ανάλυση

Στρογγυλοκάθεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας ο Ατρόμητος στην Σούπερ Λίγκα και αναμφίβολα έχει πιάσει ταβάνι. Τελευταία κάνει μια μικρή κοιλιά με μόλις ένα τρίποντο σε πέντε αγώνες. Απόψε ψάχνει μια τεράστια υπέρβαση, αφού καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 και μάλιστα έχοντας σοβαρές απουσίες. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Χατζηισαϊας, Μανούσος, Γιαννούλης και Ουάρντα. Επίσης, νοκ άουτ έχει τεθεί και ο εξαιρετικός κίπερ Γιαννιώτης. Εντός έδρας έχει 10 under στα 11 τελευταία ματς. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τους Ντάουντα. Πίσω του θα κινούνται Ντιγκινί, Βασιλακάκης και Μπρούνο.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Aφορά την αγορά “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ διανύει την καλύτερη φάση των τελευταίων χρόνων συμπληρώνοντας 12 διαδοχικές νίκες κρατώντας στις 9 το μηδέν στα μετόπισθεν. Σε αυτό το διάστημα έχει πετύχει 37 γκολ. Εξαιρετική εμφάνιση στα Γιάννενα και άνετη νίκη με 3-1 την Κυριακή. Καλείται να διαχειριστεί το υπέρ του 2-0 από τον πρώτο αγώνα σήμερα στο Περιστέρι. Προκρίνεται με νίκη, ισοπαλία ή μικρότερη σε έκταση ήττα από αυτή που επικράτησε. Δεν υπολογίζονται Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς. Ο Λουτσέσκου θα προβεί σε ένα σχετικό ροτέισον για να γεμίσουν μπαταρίες κάποια βασικά εργαλεία. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τους Λημνιό, Πέλκα και Μακ πίσω από τον φουνταριστό Κουλούρη.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατρόμητος (4-2-3-1)

Μίρκοβιτς

Κυβρακίδης

Καρασαλίδης

Ρισβάνης

Σάκιτς

Μπουσούλαζιτς

Μάντσον

Μπρούνο

Βασιλακάκης

Ντιγκινί

Ντάουντα

ΠΑΟΚ (4-2-3-1)

Πασχαλάκης

Μάτος

Βαρέλα

Μαλεζάς

Αζεβέδο

Σάκχοφ

Κάνιας

Μακ

Πέλκας

Λημνιός

Κουλούρης

Εκτίμηση

Μεγάλη μάχη στο Περιστέρι με φόντο ένα εισιτήρια για τα ημιτελικά. Ο Ατρόμητος θα πρέπει να επιτεθεί από νωρίς, αλλά δεν έχει μάθει στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να διαχειριστεί σχετικά εύκολα το προβάδισμα της Τούμπα. Με οδηγό τα 7 σύνολα τερμάτων «2-3» που έχουν οι δύο ομάδες στις εννιά πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους στο Περιστέρι θα επιλέξω την συγκεκριμένη επιλογή.

Σε ενδιαφέρει