Λαμία – Πανιώνιος: Προσεκτικά και όπου τους βγάλει

Με όπλο την άμυνα Λαμία και Πανιώνιος θα κοντραριστούν με αποκλειστικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Λαμία – Πανιώνιος: Προσεκτικά και όπου τους βγάλει

Αγώνας ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στη Λαμία και τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες κέρδισαν με 1-0 τον πρώτο αγώνα.

Τα προγνωστικά μου

Λαμία – Πανιώνιος: Under 2 (1.65)

Ανάλυση

Η Λαμία προσέγγισε τον πρώτο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο φουλ αμυντικά, όπως έκανε στον προηγούμενο γύρο στη Λεωφόρο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Ήττα με 1-0 και πλέον επιβάλλεται να ψάξει μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα απόψε για να φέρει τούμπα την κατάσταση. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο σε ένα ισορροπημένο ματς. Βέβαια, προηγήθηκε και δέχτηκε από το πουθενά ένα περίεργο γκολ που την απογοήτευσε. Τα 5 από τα 6 φετινά της παιχνίδια Κυπέλλου ήταν under και no goal. Τα 11 από τα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ήταν under. Λείπουν οι Μπούτνικ, Ορτέγκα, Ακόστα και ο κίπερ Παπαδόπουλος. Με 4-2-3-1 και απόψε έχοντας τον Βάντερσον αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη Winmasters ξετυλίγονται μπροστά σου

Ο Πανιώνιος κόλλησε στο 0-0 με τη Λάρισα εκτός έδρας μένοντας για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι μακριά από τον καλό του εαυτό. Πάντως, πραγματικά είναι η ομάδα που ξέρει πώς να παίρνει θετικά αποτελέσματα όταν δεν τα αξίζει. Τέσσερα σερί under και no goal στο Κύπελλο. Στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος στη Λαμία ηττήθηκε με 1-0. Απόψε προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία. Λείπει ο βασικός μέσο Σιώπης. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Ντουρμισάι σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση και από πίσω τους Σπιριντόνοβιτς, Μασούρα και Μπραχίμι.

Πιθανές ενδεκάδες

Λαμία (4-2-3-1)

Μελίσσας

Παπαργυρίου

Πριντέτα

Ασίγκμπα

Αναστασιάδης

Ομο

Μπλάζιτς

Βασιλαντωνόπουλος

Πίτι

Καραγιάννης

Βάντερσον

Πανιώνιος (4-2-3-1)

Κότνικ

Βλάχος

Γκιοάτα

Μπανανά

Σαραμαντάς

Σαββίδης

Κόρμπος

Μασούρας

Μπραχίμι

Σπιριντόνοβιτς

Ντουρμισάι

Ανάλυση

Ξεκάθαρο ματς υπομονής. Δύο φορές έχουν παίξει φέτος οι δύο ομάδες φέρνοντας ισάριθμα under, no goal και σύνολα τερμάτων «0-1». Η Λαμία ξέρει πως αν δεχτεί γκολ το παραμύθι τελείωσε. Άρα θα είναι προσεκτική. Στον Πανιώνιο κάνει το 0-0. Θα επιλέξω το under 2 ώστε σε περίπτωση που μπουν δύο γκολ να πάρω το ποντάρισμά μου πίσω.

Σε ενδιαφέρει