Σταντάρ Λ. – Μπριζ: Ευκαιρία για τίτλο το κύπελλο

Τελευταία ευκαιρία για ένα τίτλο τη φετινή σεζόν αποτελεί το κύπελλο για τη Σταντάρ Λιέγης.
Σταντάρ Λ. – Μπριζ: Ευκαιρία για τίτλο το κύπελλο

Mε τον πρώτο αγώνα Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ Μπριζ συνεχίζεται απόψε η ημιτελική φάση του Κυπέλλου στο Βέλγιο. Ανώτερη ποιοτικά είναι η φιλοξενούμενη, όμως η Σταντάρ σίγουρα στοχεύει στη διοργάνωση, σαν μια ευκαιρία για έναν τίτλο μέσα στη σεζόν.

Τα προγνωστικά μου

Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ Μπριζ : X (3,20)

Aνάλυση

Ύστερα από έναν καταπληκτικό αγώνα με πολλές διακυμάνσεις, η Σταντάρ Λιέγης αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 εντός έδρας την Κυριακή απέναντι στην Άντερλεχτ, στο κλάσικο του Βελγίου. Οι γηπεδούχοι σκόραραν τρεις φορές από στημένες φάσεις, έχασαν πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ, ενώ λίγο έλειψε να χάσουν και το ματς στο τέλος, όμως ο κίπερ Οτσόα αντέδρασε όπως έπρεπε. Απογοητευμένος δήλωσε ο κόουτς Σα Πίντο από το αποτέλεσμα, όμως η εμφάνιση της ομάδας του τον ικανοποίησε. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν ελπίδες για την εξάδα, όμως τώρα το κύπελλο γίνεται αυτοσκοπός για τη Σταντάρ, η οποία βλέπει σε αυτό τη μοναδική της ευκαιρία για διάκριση μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Εκτός παραμένουν ο φορ Σα και ο εξτρέμ Ντονγκάλα, ενώ αμφίβολος είναι ο μπακ Ποκονιόλι. Επιστρέφουν ο εξτρέμ Εντμίλσον και ο χαφ Άγκμπο.

Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ Μπριζ :

Από την άλλη μεριά, η Κλαμπ Μπριζ προέρχεται από την ήττα με 2-0 στην έδρα της Γάνδης την περασμένη αγωνιστική, αποδεικνύοντας πως δεν είναι τελείως άτρωτη, Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στη σεζόν για την πρωτοπόρο, η οποία βρίσκεται στο +11 από τη δεύτερη Σαρλερουά. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο κόουτς Λέκο μετά το τέλος της αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα, από τη στιγμή που δε βρέθηκαν οι λύσεις στην επίθεση. Δε θα έλεγε όχι στο κύπελλο η Μπριζ και αυτό φαίνεται από τον προηγούμενο γύρο, όπου πέταξε έξω τη σοβαρή φέτος Σαρλερουά με 5-1! Χάνουν το ματς οι στόπερ Πουλέν και Ντεκάρλι, ενώ εκτός παραμένει ο εξτρέμ Ραφαέλοφ που αναμένεται να αποχωρήσει.

Εκτίμηση

Αρκετά αμφίρροπο ματς για προγνωστικά. Το πάθος και το κίνητρο κοντράρονται με την ποιοτική ανωτερότητα. Θεωρώ ότι αυτά τα δύο θα αλληλοεξουδετερωθούν. Χ

Σε ενδιαφέρει