Απόλλων Λ. – ΑΠΟΕΛ: ‘Πελατειακές’ σχέσεις

Δώδεκα σερί ματς αήττητος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ παραμένει ο Απόλλων
Απόλλων Λ. – ΑΠΟΕΛ: ‘Πελατειακές’ σχέσεις

To ντέρμπι Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της Κύπρου. Αήττητοι παραμένουν οι γηπεδούχοι απέναντι στον σημερινό τους αντίπαλο εδώ και 12 τελευταία ματς αναεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Τα προγνωστικά μου

Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ : GG & Over 2,5 (2,30)

Aνάλυση

Από τη μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του σημερινού αντιπάλου του με 4-0 προέρχεται ο Απόλλων Λεμεσού στο εξ αναβολής ντέρμπι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, Η ομάδα του Αυγουστή ήταν καταιγιστική και ήδη στο 14′ βρέθηκε μπροστά με 0-3, ενώ πέτυχε το τέταρτο γκολ στην αρχή της επανάληψης. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος και σήμερα θέλει άλλη μία νίκη για να διευρύνει τη διαφορά. Παράλληλα, παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα τη φετινή σεζόν, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο χαφ Σακέτι, ενώ αντιθέτως επιστρέφει ο μέσος Ντα Σίλβα. Από την Κόρδοβα αποκτήθηκε ο μέσος Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος ενδέχεται να κάνει και το ντεμπούτο του σήμερα.

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Από την άλλη μεριά, ο ΑΠΟΕΛ εκεί που ήταν καβάλα στ’ άλογο… έπεσε σε κατάθλιψη με το 4-0 εντός έδρας από τον Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα. Ο Γιώργος Δώνης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και δήλωσε πως σήμερα ενδέχεται να αλλάξει μέχρι και τη μισή ενδεκάδα που έπαιξε στο τραγικό ματς. Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν ο μπακ Νσούε, ο στόπερ Πολιάκοφ κι ο φορ Ντελατόρε, ενώ εκτός παραμένουν οι μπακ Λάγο και Μιλάνοφ, ο μέσος Μπερτόλιο, οι στόπερ Καρλάο και Ρουέδα, ο χαφ Βινίσιους και ο γκολκίπερ Βάτερμαν.

Εκτίμηση

Ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, όμως ο Απόλλων του έχει πα΄ρει τον αέρα τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι θα έχει τουλάχιστον γκολ και από τις δύο σήμερα. GG & Over 2,5

Σε ενδιαφέρει