Μίλαν – Λάτσιο: Θέλουν ρεβάνς οι Ρωμαίοι

Τρεις μέρες μετά τη μεταξύ τους σύγκρουση στο πρωτάθλημα, Μίλαν και Λάτσιο συγκρούονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.
Μίλαν – Λάτσιο: Θέλουν ρεβάνς οι Ρωμαίοι

Πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στη Ρώμη. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Τα προγνωστικά μου

Μίλαν – Λάτσιο: Χ2 (1.65)

Ανάλυση

Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τελευταία δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό η Μίλαν. Τρεις σερί νίκες στο Καμπιονάτο με πιο πρόσφατο το 2-1 επί της Λάτσιο σε ένα μεγάλο ντέρμπι ονομάτων. Σκόρερ του νικητήριου γκολ ο Μποναβεντούρα. Είχε και το… σπρωξιματάκι της, αφού άνοιξε το σκορ με χέρι. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal και είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε την Ιντερ στην παράταση με 1-0. Λείπει ο κίπερ Στοράρι. Θα παραταχθεί με το κλασικό 4-3-3 έχοντας στην επίθεση τους Τσαλχάνογλου, Σούσο και Κάλινιτς.

Μίλαν – Λάτσιο με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Aφορά την αγορά “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η Λάτσιο διαμαρτύρεται για την ήττα της στο Μιλάνο από τη σημερινή της αντίπαλο με 2-1, αφού το σκορ άνοιξε η αντίπαλός της με αντικανονικό τρόπο. Άπαντες έχουν πεισμώσει και ψάχνουν απόψε στο Κύπελλο τη ρεβάνς. Τερμάτισε ένα αήττητο σερί οχτώ αγώνων η γηπεδούχος σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος που αποτελεί το αγωνιστικό της ταβάνι. Συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά over. Τα τρία ήταν και goal/goal. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε με 1-0 τη Φιορεντίνα. Πολύ σημαντική η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Ιμόμπιλε. Μαζί με τον Άντερσον θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο στο 3-5-2 των «Λατσιάλι».

Πιθανές ενδεκάδες

Μίλαν (4-3-3)

Ντοναρούμα

Αμπάτε

Ρομανιόλι

Μπονούτσι

Ροντρίγκες

Κεσί

Μπίγλια

Μποαβεντούρα

Τσαλχάνογλου

Σούσο

Κάλινιτς

Λάτσιο (3-5-2)

Στρακόσα

Φελίπε

Κάσερες

Ραντού

Μπάστα

Λέιβα

Παρόλο

Μιλίνκοβιτς

Λούλιτς

Άντερσον

Ιμόμπιλε

Ανάλυση

Μέσα σε τρεις μέρες οι δύο ομάδες παίζουν και πάλι στο ίδιο γήπεδο. Την Κυριακή η Μίλαν χαμογέλασε χωρίς να το αξίζει. Ευκαιρία για ρεβάνς απόψε από τη Λάτσιο. Εγώ είμαι μαζί της ποντάροντας στο Χ2. Με τον Ιμόμπιλε να επιστρέφει δεν μασάει τίποτα.

Σε ενδιαφέρει