Άιντραχτ – Γκλάντμπαχ: Περίεργο… συναπάντημα

Οι γηπεδούχοι τα πάνε καλά εκτός και οι φιλοξενούμενοι εντός. Όλα ανάποδα σε αυτήν τη συνάντηση.
eint glad

Mε την αναμέτρηση Άιντραχτ – Γκλάντμπαχ ξεκινάει σήμερα η 20η αγωνιστική της Bundesliga στη Γερμανία. Πρόβλημα στα εντός έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ δεν μπορούν εκτός οι φιλοξενούμενοι, Περίεργο… συναπάντημα τη δεδομένη στιγμή.

Τα προγνωστικά μου

Άιντραχτ – Γκλάντμπαχ: ΗΤ Χ (2,15)

Ανάλυση

Από την εκτός έδρας νίκη με 1-3 επί της Βόλφσμπουργκ προέρχεται η Άιντραχτ, η οποία παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη, ενώ μακριά από το σπίτι της νικάει στα τρία τελευταία. Φοβερό επίτευγμα για την ομάδα του Κόβατς, αν αναλογιστούμε ότι εντός έχει να νικήσει από τον περασμένο Νοέμβρη! Ο Κροάτης τεχνικός ελπίζει πως αυτό θα αλλάξει στο σημερινό ματς, απο το οποίο θα απουσιάσουν ο φορ Μέιερ, ο μέσος Ντε Γκούζμαν και ο αμυντικός Άμπραχαμ. Ρέμπιτς και Χάλερ θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

 

Aπό τη μεριά της, η Γκλάντμπαχ πήρε τη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ με 2-0 την περασμένη αγωνιστική, κρατώντας έτσι αήττητη την έδρα της για πέντε σερί ματς. Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Χέκινγκ παρέμεινε στην πέμπτη θέση, όμως ισοβαθμεί με τις Λεβερκούζεν (2η), Σάλκε (3η) και Λειψία (4η) σε ένα απίθανο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Το σημερινό παιχνίδι δε θα είναι εύκολο, καθώς εκτός έδρας η Γκλάντμπαχ δεν τα καταφέρνει καλά μέχρι τώρα, ενώ έχασε στα τελευταία τρία μακριά από το σπίτι της. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν οι μέσοι Ντουκουρέ, Μπένες, Τζόνσον, Στρομπλ και Τραορέ και ο φορ Μπομπαντίγια. Στιντλ και Ράφαελ θα είναι οι δύο προωθημένοι για τους φιλοξενούμενους.

Πιθανές ενδεκάδες

Άιντραχτ (3-5-2)

Χραντέσκι
Φαλέτε
Χασέμπε
Σαλσίντο
Βολφ
Γκατσίνοβιτς
Μπόατενγκ
Μασκαρέλ
Τσαντλέρ
Ρέμπιτς
Χάλερ

Γκλάντμπαχ (4-4-2)

Ζόμερ
Ελβέντι
Γκίντερ
Βέστεργκαρντ
Βεντ
Κράμερ
Ζακάρια
Χέρμαν
Αζάρ
Στιντλ
Ράφαελ

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θεωρώ ότι θα μπουν στο ματς έχοντας στο μυαλό τις αδυναμίες τους και πως θα τις ξεπεράσουν. Είναι πολύ πιθανό το πρώτο μέρος να ξοδευτεί έτσι και με μια ωραία ισοπαλία. ΗΤ Χ

Σε ενδιαφέρει