Σπόρτινγκ Λ. – Πόρτο: «Σκοτωμός» στο Μουνισιπάλ

Νοκ άουτ ημιτελικός του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Πόρτο, που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Μουνισιπάλ της Μπράγκα.
sportingporto

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ βγαίνει απόψε από τον ημιτελικό Σπόρτινγκ – Πόρτο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Στον τελικό περιμένει ήδη η Σετούμπαλ.

Τα προγνωστικά μου

Σπόρτινγκ – Πόρτο: Under 2,5 (1.75)

Ανάλυση

Πατατράκ για την Σπόρτινγκ στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, όπου προηγήθηκε της Σετούμπαλ, αλλά ισοφαρίστηκε από την άσπρη βούλα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Συμπλήρωσε 20 αγώνες δίχως ήττα με 16 νίκες σε αυτό το διάστημα. Στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ προκρίθηκε οριακά από τον όμιλο στην ισοβαθμία με τη Μαρίτιμο. Δύο χαμένους τελικούς έχει στη διοργάνωση της τελευταία δεκαετία. Λείπουν Ποδένς και Σίλβα.

 

Η Πόρτο καθάρισε την Τοντέλα με 1-0 και βρέθηκε στην κορυφή μετά την γκέλα της Σπόρτινγκ. Έπαιξε με τη φωτιά παρότι έχασε πάμπολλες ευκαιρίες για να καθαρίσει την αναμέτρηση. Τρέχει ένα αήττητο σερί 19 αγώνων με 15 νίκες. Τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 10 νικών ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ως πρώτη πήρε την πρόκριση στο προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ σε έναν όμιλο με Πάκος, Ρίο Αβε και Λεϊσόες. Το 2013 βρέθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αλλά ηττήθηκε.

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν φέτος στη Λισαβόνα για το πρωτάθλημα και έμειναν στο 0-0. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Δεν αποκλείω να συμβεί το ίδιο απόψε, αφού η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και η κλωτσιά θα πάει σύννεφο στο ουδέτερο Μουνισιπάλ. Θα ρισκάρω με το under και δεν αποκλείω την ισοπαλία και όσους θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο.

Σε ενδιαφέρει