Γιουβέντους – Τζένοα: Μειώνει στον πόντο από την κορυφή

Στο -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι βρίσκεται η Γιουβέντους, αλλά απόψε έχει την ευκαιρία επικρατώντας της Τζένοα να μειώσει στον πόντο.
juventus genoa

Με την άνιση μάχη της Γιουβέντους κόντρα στην Τζένοα στο Τορίνο ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Τα προγνωστικά μου

Γιουβέντους – Τζένοα: 1 & UNDER 3,5 (1.75)

Ανάλυση

Επαγγελματική νίκη για τη Γιουβέντους στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι με 1-0. Σκόρερ ο Σκόρερ ο Μπερναρντέσκι στο 74’. Είχε σε κομβικά σημεία την εύνοια της διαιτησίας. Έντεκα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με έξι διαδοχικές νίκες. Τα δέκα από αυτά τα έντεκα ματς ήταν no goal, αφού κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Τέσσερα under στα πέντε πιο πρόσφατα. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα απόψε. Λείπουν Μπουφόν, Γουαρδάδο, Μαρκίζιο, Χέβεντες και ο πρώτος σκόρερ Ντιμπάλα που έχει πετύχει 14 γκολ. Στον πρώτο γύρο πέρασε νικηφόρα από τη Γένοβα με 4-2. Θα παίξει με 4-3-3 και τους Ιγκουαϊν, Μπερναρντέσκι και Μάντζουκιτς στην επίθεση.

 

Η Τζένοα έχει ανεβάσει ρυθμούς και ξεφεύγει ολοένα και περισσότερο από την ουρά της βαθμολογίας. Μάζεψε επτά βαθμούς στα τρία τελευταία με Μπενεβέντο, Τορίνο και Σασσουόλο χωρίς καν να δεχτεί γκολ. Και τα τρία ματς ήταν under, no goal και είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Έτσι θα προσεγγίσει και το σημερινό. Ταμπούρι και άγιος ο Θεός. Εξάλλου συμπλήρωσε 11 under στα 12 τελευταία ματς. Τραγική παράδοση στο Τορίνο με 12 ήττες και 3 ισοπαλίες στα 15 πιο πρόσφατα. Με τρία στόπερ και γεμάτο κέντρο απόψε οι φιλοξενούμενοι έχοντας στα άκρα τους Ρόζι και Λαξάλτ, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Τάαραμπτ και Πάντεφ. Μεγάλη απώλεια ο αμυντικός Ζουκάνοβιτς.

Πιθανές ενδεκάδες

Γιουβέντους (4-3-3)

Σέζνι

Μπαρτσάλι

Κιελίνι

Μπενάτια

Σάντρο

Κεντίρα

Πιάνιτς

Μστουιντί

Μπερναρντέσκι

Μάντζουκιτς

Ιγκουαϊν

Τζένοα (3-5-2)

Πέριν

Ιζο

Σπόλι

Ροσετίνι

Ρόζι

Ριγκόνι

Κοφί

Μπερτολάτσι

Λαξάλτ

Τάαραμπτ

Πάντεφ

Εκτίμηση

Η Γιουβέντους λογικά θα φτάσει σε ακόμα μια επαγγελματική νίκη. Δεν τρώει γκολ τελευταία ούτε με αίτηση. Η Τζένοα έχει 9 «0-1» γκολ στα 10 τελευταία εκτός. Θα παίξει μαζικά από τη μέση και πίσω με στόχο να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο τη Γιούβε μακριά από την εστία της. Ως εκ τούτου δίπλα στον χαμηλό άσο θα κολλήσω το under 3,5 διεκδικώντας μια αξιοπρεπή απόσταση. Κάπου στο 2-0 πάει το ματσάκι.

 

Σε ενδιαφέρει