Α’ Γερμανίας: Παραδοσιακοί άσοι σε Μόναχο και Γκεζελκίρχεν

Η Μπάγερν και η Σάλκε έχουν θεωρητικά εύκολο έργο απόψε κόντρα στις κατώτερες Βέρντερ και Αννόβερο σε Αλιάντς και Φέλτινς Αρίνα.
Robert Lewandowski

Με δύο άνισες μάχες πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Μπουνστεσλίγκα σε Μόναχο και Γκεελκίρχεν.

Ανάλυση

Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης

Απτόητη οδεύει ολοταχώς προς ακόμη έναν άνετο τίτλο στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Νίκη με 3-1 στην έδρας της Λεβερκούζεν και σταθερά σε διψήφιο αριθμό βαθμών από τους διώκτες της. Από τη μέρα που ανέλαβε ο Χάινκες μετράει 10 νίκες σε 11 αγώνες πρωταθλήματος. Τρία no goal στα τέσσερα τελευταία ματς. Λείπουν απόψε Νόιερ, Χούμελς και Αλάμπα. Επιστρέφει ο εξαιρετικός Λεβαντόφσκι. Έτσι ο Πολωνός θα ηγηθεί το επιθετικών προσπαθειών της γηπεδούχου με ακραίους τους Ρόμπεν και Ριμπερί στο 4-1-4-1. Η Βέρντερ έχει τραγική παράδοση στο Μόναχο και δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων. Συγκεκριμένη έχει υποστεί 14 συνεχόμενες ήττες από την συγκεκριμένη αντίπαλο. Έρχεται από το 1-1 με τη Χοφενχάιμ. Ηθελε τη νίκη. Κατάφερε τουλάχιστον να ισοφαρίσει. Λείπει ο φορ Μπάρτελς. Με 4-3-3 και σήμερα έχοντας μπροστά τους Κάιντς, Κρούζε και Μπελφοντίλ. Στον πρώτο γύρο η Μπάγερν επικράτησε με 2-0., Παραδοσιακά οι συγκρούσεις των δύο ομάδων είναι πλούσιες σε γκολ στο Μόναχο. Το combo άσου και over δεν ξεπερνάει το 1.55 χάνοντας την αξία του.

Σάλκε – Αννόβερο

Παρότι και πάλι ήταν τυχερή η Σάλκε, αφού ισοφάρισε στο 55’ τη Λειψία και η αντίπαλός της έχασε πέναλτι στο ματς τελικά υπέκυψε με 3-1 μπαίνοντας με το αριστερό στη νέα χρονιά. Παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας και έχει ως στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από 11 αγώνες. Συμπλήρωσε έξι διαδοχικά goal/goal. Με 3-5-2 και τους Μπουργκστάλερ, Ντι Σάντο για πολλοστή φορά να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Το Αννόβερο πέτυχε απίστευτη νίκη επί της Μάιντζ με 3-2. Έχανε με 2-0, όμως με τον Φίλκρουγκ να πετυχαίνει χατ-τρικ έφερε τα πάνω κάτω. Ο κόουτς Χελντ αντιμετωπίζει απόψε την πρώην ομάδα του. Ιδιαίτερο ματς για τον ίδιο. Λείπουν Ζόνατας και Ζβέγκλερ. Θα παίξει με 4-3-3 έχοντας δίπλα στον φορμαρισμένο Φιλκρουγκ τους Μπεμπού και Κλάους. Στον πρώτο γύρο επικράτησε με 1-0 της Σάλκε. Στην έδρα της αντιπάλου της έχει 10 ήττες σε 12 ματς. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι που λογικά θα φτάσουν στη νίκη. Το 1.55 του άσου κρίνεται δίκαιο, αλλά είναι χαμηλό για τα δικά μου γούστα. Εχει δυσκολίες η αναμέτρηση.

 

 

Σε ενδιαφέρει