Μπέτις – Λεγκανές: Προβλήματα στην άμυνα των Ανδαλουσιάνων

Με φόρα από το 5-3 επί της Σεβίλλης η Μπέτις, αγριεμένη από την πρόκριση εις βάρος της Βιγιαρεάλ η Λεγκανές.
Μπέτις – Λεγκανές: Προβλήματα στην άμυνα των Ανδαλουσιάνων

Η μάχη του Μπενίτο Βιγιαμαρίν ανάμεσα στην Μπέτις και τη Λεγκανές ρίχνει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Απίστευτη εμφάνιση και σπουδαία νίκη στο Πιθχουάν για την Μπέτις κόντρα στη μισητή Σεβίλλη με 5-3. Εκανε ότι ήθελε στην κόντρα. Σημαντικό το ότι προηγήθηκε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού και έφερε τεράστια πίεση στην αντίπαλό της. Σημαντική βαθμολογική ανάσα. Μάλιστα με νίκη απόψε πιάνει την Έιμπαρ στην έβδομη θέση. Σοβαρές οι απουσίες των Μαντί, Φεντάλ και Μπαραγκάν στην άμυνα. Λείπει και ο επιθετικός Σανάμπρια. Θα παραταχθεί με 4-3-3 και τους Χοακίν, Τέγιο και Λεόν να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Με μια στημένη φάση 15 λεπτά πριν το φινάλε η Λεγκανές κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τη Σοσιεδάδ οδηγώντας την αναμέτρηση εκεί που αυτή ήθελε. Μεσοβδόμαδα μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τη Βιγιαρεάλ στο Κύπελλο, αλλά χάρη στο υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση. Μάλιστα στον πρώτο0 πρ0οημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ την Πέμπτη. Σε 17 αγωνιστικές έχει φέρει 12 under στη φετινή σεζόν. Λείπει ο μέσος Σιμανόφσκι. Τέσσερις φορές έχει επισκεφτεί το Μπενίτο Βιγιαμαρίν και υπέστη τρεις ήττες. Θα παραταχθεί με 4-1-4-1 έχοντας μοναδικό φουνταριστό τον Γκερέρο.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπέτις (4-3-3)

Αντάν

Φράνσις

Γκαρθία

Τόσκα

Ντουρμίσι

Φαμπιάν

Γουαρδάδο

Καμαράσα

Χοακίν

Λεόν

Τέγιο

Λεγκανές (4-1-4-1)

Κουέγαρ

Θαλντούα

Σάντος

Μπουστίνθα

Γκαρθία

Μπράσανατς

Ομάρ

Γκάμπριελ

Εράσο

Αμραμπατ

Γκερέρο

Εκτίμηση

Στο ζενίθ η ψυχολογία στην Μπέτις και σύμμαχος την παράδοση, αλλά αντιμετωπίζει τρία σοβαρά προβλήματα απουσιών στην άμυνα που μπορούν να μετατρέψουν την αναμέτρηση σε ροντέο. Καλοπληρωμένο το goal/goal λόγω του ότι η Λεγκανές προσέχει τα μετόπισθεν, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά των Ανδαλουσιάνων στην άμυνα.

Σε ενδιαφέρει