Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας: Με VAR για πρώτη φορά στην Αγγλία

Με ντέρμπι μίσους ολοκληρώνεται η τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.
bri cry

Mε το ντέρμπι μίσους Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας ολοκληρώνεται απόψε η τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Υπάρχουν φόβοι για επεισόδια μεταξύ των οπαδών, αφού και στο ματς του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν ταραχές τόσο εκτός όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου. Στα αξιοσημείωτα, το αποψινό παιχνίδι θα είναι το πρώτο στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπου θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα VAR. H αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης.

Τα προγνωστικά μου

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας : X (3,25)

Ανάλυση

Αρκετά μέτρια τα πήγε μέσα στις γιορτές η Μπράιτον, αφού κατάφερε να κάνει ρεκόρ 1-2-1, ενώ στο τελευταίο της ματς εναντίον της Μπόρνμουθ παραχώρησε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας, σε ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Κρις Χιούτον από εδώ και πέρα δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού αυτήν τη στιγμή βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και θα δώσει μεγάλη μάχη για να τα καταφέρει. Αλλαγές αναμένονται σήμερα, με τον εξτρέμ Σκελότο να είναι αμφίβολος, με το Χιούτον να επιβεβαιώνει πως θα προβεί σε ροτέισον, καθώς ακολουθεί το σημαντικό εκτός έδρας ματς με την Γουέστ Μπρομ.

Από την άλλη μεριά, η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, παίρνοντας τη νίκη 2-1 μέσα στην έδρα της Σαουθάμπτον με ανατροπή την περασμένη αγωνιστική. Οι Λονδρέζοι έμειναν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς με δύο τέρματα. Έτσι, η ομάδα του Ρόι Χόγκσον δεν έχει ηττηθεί στα 10 από τα 11 τελευταία της ματς, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει και αρκετές απουσίες. Στα αγωνιστικά, αμφίβολος για σήμερα είναι ο χαφ Λόφτους-Τσικ, ενώ εκτός παραμένουν ο στόπερ και αρχηγός Νταν, ο μεσοεπιθετικός Πάντσεον και ο μπακ Γουόρντ. Και ο Χόγκσον από τη μεριά του αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον, αφού το Σάββατο έρχεται το κρίσιμο εντός έδρας ματς εναντίον της Μπέρνλι.

Εκτίμηση

Μεγάλη έχθρα ανάμεσα στις δύο ομάδες και αμφότερες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, αν και το Κύπελλο δεν αποτελεί την προτεραιότητά τους τη δεδομένη στιγμή. Το ματς του πρωταθλήματος έληξε 0-0, προς την ισοπαλία θα κοιτάξω και σήμερα. Χ

Σε ενδιαφέρει