Ψάχνει ξέσπασμα η Λειψία

Αντίδραση ψάχνει σήμερα η Λειψία μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα για να παραμείνει όσο γίνεται πιο κοντά στην κορυφή.
Ψάχνει ξέσπασμα η Λειψία

Στο 0-0 με την Μπαγερν έμεινε η Λειψία την περασμένη αγωνιστική στο Μόναχο κι έτσι δεν κατάφερε να πιάσει ξανά την κορυφή της βαθμολογίας. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν την νίκη, όμως καμία δεν ήταν αρκετά αποτελεσματική για να σκοράρει και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Έτσι λοιπόν οι γηπεδούχοι παραμένουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή και τους Βαυαρους. Η ομάδα του Νάγκελσμαν θα πρέπει να συνέλθει και να επιστρέψει στις νίκες, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο και να μην υποχωρήσει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Η πεσμένη Βέρντερ, δείχνει να είναι ο ιδανικός αντίπαλος στην παρούσα φάση για να επιστρέψουν οι γηπεδούχοι στις νίκες μετά από 3 άκαρπες αγωνιστικές. Παρά τις κακές τελευταίες της εμφανίσεις, η Λειψία παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή κι ανταγωνιστική στις εντός έδρας εμφανίσεις της. 

Ακόμα μια ήττα και για την Βέρντερ, αυτή την φορά εντός έδρας από την Ουνιόν Βερολίνου. Πλέον οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δεινή θέση και χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς για να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη της παραμονής. Αυτή ήταν η έβδομη ήττα της Βέρντερ στα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και η ομάδα συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Ειδικα στην έδρα της, παρουσιάζεται ιδιαιτέρως αγχωμένη. Αντίθετα εκτός, παρουσιάζει μια κάπως καλύτερη εικόνα, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει σε καμία περίπτωση. Πολύ δύσκολο το έργο της σήμερα, θεωρώ σχεδόν ακατόρθωτο να πάρει κάτι θετικό στην έδρα της Λειψίας, η οποία έχει επίσης ισχυρότατο κίνητρο. 

Σε ενδιαφέρει