Μάχη… πληγωμένων στο «Μεστάγια»

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρχίζει το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς η Βαλένθια αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Μάχη… πληγωμένων στο «Μεστάγια»

Σε ελεύθερη πτώση η Βαλένθια, που μπορεί να κάνει κάποιες νίκες κόντρα σε πιο αδύναμους αντιπάλους, αλλά στα απαιτητικά τεστ παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων. Αυτό αποδείχθηκε και στο ντέρμπι για την τετράδα κόντρα στη Χετάφε εκτός έδρας, από την οποία υπέστη ταπεινωτική εκτός έδρας ήττα με 3-0. Τραγική επιθετικά, τυχερή αμυντικά που κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και απλά στο δεύτερο ημίχρονο αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη υπέρ των Μαδριλένων. Στο 78’ έμεινε, μάλιστα, με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φλορέντσι, που φυσικά δεν υπολογίζεται για το αποψινό ντέρμπι. Εκτός αυτού, όμως, εκτός πλάνων έχουν μείνει οι Ροντρίγο Μορένο, Γκαμεϊρό, Γκαράι (που χάνει όλη τη σεζόν), Βαγέχο, Κορέια και Πιτσίνι.

Μαζεύει κι ας είναι και ρώγες, μαζεύει έστω και με πολύ άσχημο τρόπο. Η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης δεν φτιάχτηκε για να νικάει απλά με 1-0 όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όπως έχει πάει η σεζόν, ακόμα και αυτά τα τρίποντα είναι καλά. Κόντρα στη Γρανάδα δεν είχε άλλα περιθώρια για απώλειες και χάρη στο δώρο που έκανε η άμυνα των φιλοξενούμενων στον Κορέα νωρίς στο ματς, επικράτησε 1-0. Βέβαια, και η Γρανάδα είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 72’, με τον Όμπλαν να είναι «παρών». Είχε προηγηθεί σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Όπως αναφέραμε, όμως, το θέμα για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν απλά η νίκη και τίποτα άλλο, σε ένα ματς που είχε πάρα πολλές απουσίες. Ευτυχώς για τον Σιμεόνε επιστρέφουν οι Μοράτα, Χιμένεζ, Αρίας, Φελίπε. Εκτός οι Ερέρα, Φέλιξ, Τρίπιερ και Ντιέγκο Κόστα.

Σε ενδιαφέρει