Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς

Ρεβάνς για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
manunited wolves

Mε τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συνέτριψε 4-0 εντός έδρας τη Νόριτς. Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Ράσφορντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Έτσι, οι “κόκκινοι διάβολοι” βρίσκονται στην πέμπτη θέση στο -5 από την τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και θα παλέψουν για αυτό. Το κύπελλο αποτελεί τον τελευταίο τίτλο στην Αγγλία που μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα του Σόλσκιερ, αφού στο Λιγκ Καπ δύσκολα θα ανατρέψει το 1-3 από τη Σίτι. Ο Νορβηγός τεχνικός δεν πρόκειται να προβεί σε πολλές αλλαγές απόψε, παρά το γεγονός ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Λίνγκαρντ, ενώ τραυματίες είναι οι αμυντικοί Τουανζίμπε, Ρόχο, Σο και οι μέσοι ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά.

Η Γουλβς δεν τα κατάφερε εντός έδρας απέναντι στη Νιούκαστλ, μένοντας στο 1-1. Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ στο 7′, όμως ισοφάρισαν στο 14′. Στη συνέχεια είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να φανούν απειλητικοί μέχρι τέλους. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς που οι “λύκοι” έμειναν μακριά από τις νίκες και πλέον το ευρωπαϊκό εισιτήριο (μέσω πρωταθληματος) απομακρύνεται. Πάντως, ο κόουτς Νούνο Εσπίριτο Σάντος είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί και μέσω μεταγραφών θα δείξει ξανά το καλό της πρόσωπο. Σήμερα, θα προσπαθήσει να επαναλάβει το περσινό της κατόρθωμα, όταν και απέκλεισε στο κύπελλο τη Γιουνάιτεντ. Σημαντική είναι η απουσία του μεσοεπιθετικού Ζότα, ενώ τραυματίας είναι και ο αμυντικός Μπολί.

Σε ενδιαφέρει