Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Αμφίρροπη αναμέτρηση για τον δεύτερο ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που από φέτος αλλάζει και περιλαμβάνει 4 φιναλίστ.
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Κάπως πεσμένη δείχνει το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα, με τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο επιθετικό κομμάτι οι Καταλανοί είναι εξαιρετικοί, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, δείχνουν όμως να έχουν θέματα στα μετόπισθεν, τα οποία επιτρέπουν στους αντιπάλους να πατήσουν περιοχή και να σκοράρουν. Η παράδοσή της κόντρα στην Ατλέτικο είναι άκρως θετική, καθώς παραμένει αήττητη στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις κόντρα στους ροχιμπλάνκος. Βέβαια τα πράγματα απόψε είναι διαφορετικά, καθώς η αναμέτρηση γίνεται σε ουδέτερο έδαφος, με ελάχιστους φίλους των δύο ομάδων. Πάντως η Μπαρτσελόνα είναι η πολυνίκης του θεσμού με 13 κατακτήσεις στο ενεργητικό της.

Ανεβασμένη παρουσιάζεται η Ατλέτικο, με 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δείχνει πως έχει βρει και λύση στο σκοράρισμα. Βέβαια, μακριά από την έδρα της το πράγμα αλλάζει αρκετά, με την ομάδα του Σιμεόνε να χάνει αρκετή από την δυναμική της, δείχνοντας ευάλωτη. Σε 8 εκτός έδρας παιχνίδια, η Ατλέτικο έχει μόλις 1 νίκη, επομένως απόψε που το παιχνίδι γίνεται στη Σαουδική Αραβία, τα πράγματα αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολα για τους ροχιμπλάνκος. Στο Σούπερ Καπ τώρα, σίγουρα οι Μαδριλένοι δεν έχουν την εμπειρία της Μπαρτσελόνα, καθώς έχουν μόλις 2 κατακτήσεις, ωστόσο είναι ιδιαίτερα δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Σε ενδιαφέρει