Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Έναν μήνα μετά τον θρίαμβο στην έδρα της Σίτι, η Γιουνάιτεντ ανταποδίδει τη φιλοξενία, αυτή τη φορά για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Και… πάλι καλά να λέει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Γουλβς με 0-0 για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Έπαιζε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που πάντα τη δυσκολεύει και τα τελευταία χρόνια της έχει κάνει πολλές… κηδείες, οπότε το γεγονός ότι θα διεκδικήσει την πρόκρισή της σε ένα δεύτερο ματς στο «Ολντ Τράφορντ» είναι ένα καλό νέο. Είχε πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δεν είχε σουτ στην εστία και στο δεύτερο μέρος που η Γουλβς ήταν φανερά καλύτερη, γλίτωσε μέσω VAR την παραβίαση της εστίας της (καθαρό χέρι στο γκολ) και από το δοκάρι. Εν όψει του αποψινού αναμένεται να επανέλθουν βασικοί, ενώ δεν υπολογίζονται οι ΜακΤόμινι, Πογκμπά ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Μαγκουάιρ, Σο, Μαρσιάλ.

Δεν αντέχει σε κριτική η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Πορτ Βέιλ της League Two για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι πρωταθλητές ήταν σαφώς καλύτεροι, προηγήθηκαν στο 19’, ισοφαρίστηκαν στο 35’, αλλά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και μέχρι το τέλος του αγώνα πέτυχε άλλα τρία γκολ και επικράτησε με 4-1. Χρειαζόταν ένα τέτοιο ματς, ώστε να δώσει ανάσες, να σκοράρει, να… ξεμπουκώσει και τελικά να πάρει μια πρόκριση χωρίς κούραση. Στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, επίσης είχε πανεύκολο έργο, επικρατώντας εκτός έδρας της Όξφορντ με 3-1. Λογικά και με βάση ότι στο προηγούμενο ματς ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε αναπληρωματικούς, αναμένεται να παρατάξει βασική ενδεκάδα.

Σε ενδιαφέρει