Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Πρεμιέρα στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης που «καίγονται» για ένα θετικό αποτέλεσμα, ο καθένας για τον δικό του στόχο.
atromitos tripoli

Δύσκολη περίοδος για τον Ατρόμητο και σίγουρα η δυσκολότερη μετά την εποχή Κάναντι που έχει σημαδέψει τους Περιστεριώτες. Τελευταίο ματς της χρονιάς ήταν αυτό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και όχι απλά ηττήθηκε που ήταν και το αναμενόμενο, αλλά έχασε με το βαρύτερο σκορ της ιστορίας του στη Σούπερ Λιγκ με 5-1. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, αφού οι Περιστεριώτες ήταν σε άλλο γήπεδο και είναι ενδεικτικό ότι τα τέσσερα από τα πέντε γκολ τα δέχθηκε από στατικές φάσεις. Το διάστημα της διακοπής χρησίμευσε για να πέσουν οι τόνοι, για εσωτερικές συζητήσεις, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις μέσα στον Ιανουάριο. Εν όψει του σημερινού, ο Σάββας Παντελίδης άφησε εκτός αποστολής τους Ταλόσα και Ρόσα, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο τα δικά του μηνύματα, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Βέλλιο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στα δόντια από επέμβαση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα.

Έβγαλε αντίδραση και λόγους για να αισιοδοξεί κανείς ο Αστέρας Τρίπολης στο τελευταίο ματς για το 2019, καθώς αντιμετώπισε εντός έδρας την Ξάνθη και τη διέλυσε με το επιβλητικό και άκρως κατανοητό για το τι συνέβη στο ματς, 5-0. Στο πρώτο εικοσάλεπτο το ματς ήταν ήδη στο 2-0 και από το 80’ και μετά πέτυχε άλλα τρία γκολ, αλλά ποτέ στο μεσοδιάστημα δεν κινδύνευσαν οι Αρκάδες από τους Ακρίτες. Με αυτή τη νίκη διεκόπη ένα σερί επτά αγωνιστικών χωρίς θετικό αποτέλεσμα και πλέον είναι στο +9 από τον Πανιώνιο και στο +7 από τον Παναιτωλικό. Γενικότερα, ο Μίλαν Ράσταβατς δείχνει να το αλλάζει το κλίμα. Επιστρέφει ο πολύτιμος ακραίος χαφ, Μαρκ Φερνάντεθ, όχι όμως ο Ριέρα. Εκτός και ο Πασαλίδης που έχει ποινή τριών αγωνιστικών, κάτι που γνωστοποιήθηκε χθες.

Σε ενδιαφέρει