Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό εκτός από τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ώστε να έχει ευρωπαϊκό μέλλον.
osfp erythrosasteras

Σε μια περίεργη κατάσταση ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη είχαν κλονίσει σε χαμηλούς τόνους το κλίμα, αλλά με τη νίκη επί του Παναιτωλικού η ηρεμία επανήλθε, τουλάχιστον μέχρι το αποψινό ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ένας ματς-τελικός, όχι μόνο σε βαθμολογικό επίπεδο, αλλά ακόμα και για τον Πορτογάλο τεχνικό, που αν δεν πάρει την πρόκριση, το κλίμα εις βάρος του θα βαρύνει. Εύκολη νίκη στο Αγρίνιο με 3-0, καθώς και οι γηπεδούχοι όπως φαίνεται και στη βαθμολογία είναι η χειρότερη ομάδα. Από εκεί και πέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο 20’ ήταν μπροστά στο σκορ κόντρα στην Τότεναμ, αλλά με το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έγινε η επιστροφή τω γηπεδούχων για το τελικό 4-2. Κρατάει την καλή εμφάνιση, πετάει ατομικά λάθη και κυρίως την εμφάνιση του Μεριά, που δεν εμπνέει πια καμία εμπιστοσύνη. Πάντως, τα προγνωστικά πριν από την έναρξη του ομίλου επιβεβαιώθηκαν και όντως την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η θέση του ομίλου. Εκτός ο Βαλμπουενά, ενώ αναμένεται μέχρι την τελευταία στιγμή ο Αβραάμ, αλλιώς αναγκαστικά θα μπει στην ενδεκάδα ο Μεριά.

Όλα τα ματς πέρασαν ώστε να φτάσει στο αποψινό. Ήταν δεδομένο ότι τα ματς με Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου ήταν πάνω από τις δυνάμεις του και αυτό φάνηκε όχι απλά από τις ήττες, αλλά από τα ταπεινωτικά σκορ τα οποία δέχθηκε. Τελευταίο δείγμα αυτό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας από την οποία ηττήθηκε 6-0, με τον Λεβαντόφσκι που πέτυχε τέσσερα γκολ και τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Παρά την κυριαρχία του εντός Σερβίας, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δέχεται έντονη κριτική για αυτά τα βαριά σκορ και από το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να είναι ανταγωνιστική, πλην της νίκης επί του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα δεν είναι απίθανο το σενάριο το μέλλον και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα, με τον Ερυθρό Αστέρα να παίζει πέρα από τη νίκη και για την ισοπαλία, άρα μπορεί να διαμορφώσει διαφορετικά το ματς.

Σε ενδιαφέρει