Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ

Η εκπληκτική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ και θέλει να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και ως φαβορί.
sheffield newcastle

Όχι μόνο ζει το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά δείχνει αποφασισμένη να μην αποτελέσει απλά έναν φτωχό συγγενή του πρωταθλήματος. Είναι στο πάνω μισό, πολύ μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή της στην κατηγορία, κάτι που αναμένεται να καταφέρει, όχι τόσο με την αγωνιστική της συνέπεια, αλλά πολύ περισσότερο με τον εκπληκτικό της χαρακτήρα. Με την πλάτη στον τοίχο εκτός έδρας κόντρα στην Τότεναμ, όμως πήρε τον βαθμό (1-1), τρελό παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ και τελικά πήρε τον βαθμό (3-3) και τελευταίο δείγμα αυτό κόντρα στη Γουλβς από την οποία απέσπασε ακόμα έναν βαθμό (1-1). Μόλις στο 2’ πήρε το προβάδισμα, ισοφαρίστηκε στο 64’ και κράτησε τον πόντο, πολύ σημαντικός εκτός έδρας. Έβδομο συνεχόμενο ματς χωρίς ήττα, με πέντε ισοπαλίες και δύο νίκες.

Της έχει πάρει τον αέρα. Δύσκολο να ειπωθεί κάτι διαφορετικό για τη… σχέση που έχει αναπτύξει η Νιούκαστλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού μετά την περσινή της νίκη, κατάφερε τώρα να πάρει την ισοπαλία, υπερασπιζόμενη και πάλι την έδρα της. Δύο φορές έμεινε πίσω στο σκορ (22’, 82’), αλλά ισάριθμες φορές ισοφάρισε και μάλιστα άμεσα (25’, 88’), δείχνοντας ότι δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Παρ’ όλα αυτά, δεν μένει μακριά από τα προβλήματα, αφού είναι μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει σημειώσει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της εκτός έδρας και δεν είναι το καλύτερό της όταν απομακρύνεται από το «St. James Park».

Σε ενδιαφέρει